Jump to content

gouzou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gouzou

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

gouzou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Είναι τοσο μαπα το καρπουζι δηλαδη? Καλα ειναι δυνατον να μην υπαρχουν προγραμματα σε τζαβα? Περιεργο μου φαινεται. Εδω το κινητο εχει απο μονο του μεσα ενα doc viewer. Το αλλο με το sms μπορει να διορθωθει καπως?
  2. Μπορει κάποιος σας παρακαλώ να με βοηθήσει γιατί ψάχνω ψάχνω τις τελευταιες μέρες και τιποτα δε βρίσκω. Θέλω μερικά χρήσιμα προγραμματάκια σε java, όπως powerpoint, excel viewer, video player για να παιζει αρχεια mpg ή wmv και τετοια, και επισης ενα msn messenger που να δουλευει επιτελους καλα στο κινητο μου!!! Υπαρχουν καπου μαζεμένα, σε κανενα σαιτ ισως? Το κινητο ειναι ενα jincen 9700+ (απομιμηση του blackberry 9700, μπορειτε να το δειτε στο ebay.com) και δεχεται μονο java εφαρμογες γιατι ουτε που ξερω τι λειτουργικο εχει και επισης το πληκτρολογιο του ειναι εκνευριστικο μερικες φορες γιατι καποια κουμπια εχουν τα βελακια επανω σαν εξτρα λειτουργια και οταν παω να γραψω (πχ στο messenger) δε γραφει! και αναγνωριζει οτι θελω να κινηθω πανω, κατω δεξια αριστερα. Και επισης κλασικα!!! μπορω να γραψω μεχρι 70 χαρακτηρες σε 1 sms, αμα γραψω με ελληνικα (πως στο ^$*@# διορθωνεται αυτό???) ΑΑΑΑΑΑΑ τα νευρα μου!!! Τα ειπα ολα και ησυχασα. Για να μη ξεκινησω για το gps.... Σας παρακαλω!!!Βοηθηστε
  3. Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα σε ένα Jincen 9700+ που μου ήρθε μόλις χθες. Έβαλα χύμα μέσα στο φάκελο Maps το Greece.db που κατέβασα από εδώ http://www.filestube.com/15f69b43040c56a403e9/go.html αλλά όταν κάνω κλικ στο gps μου βγάζει μήνυμα 'open map failed'. Υπάρχει κάποιος τρόπος να παρακάμψουμε την πιστοποίηση? Ίσως αν βάλουμε σπασμένο πρόγραμμα sunavi? (Υπάρχει??) Σημείωση: Ένα λινκ που δόθηκε προηγουμένως στο φόρουμ αυτό για χάρτες της ελλάδας (νομίζω το αρχείο λέγεται greece.zip) μάλλον δεν έχει το σωστό φορμάτ αρχείων(?). Οι χάρτες των άλλων χωρών (Κίνα, Μαλαισία, Ταυλάνδη) που ήταν ήδη στο δικό μου κινητό ήταν της μορφής χχχ.db (+to xxx.sig που αναφέρθηκε πριν)
  4. παιδια καλησπερα. εχω θεια στο καναδα και τις ειπα να μου φερει το iphone για να μη το πληρωσω χρυσο εδω! θα εχω προβλημα στο unlock λογω οτι ειναι η συσκευη απο καναδα η οχι? θα ακολουθησω την ιδια διαδικασια με αυτα απο αμερικη? ευχαριστω!
  5. gouzou

    OZI Explorer

    Ρε παιδιά, εγώ κολλάω στο βασικό..πώς φορτώνω χάρτη στον oziexplorer?
  6. Πω πω σας ευχαριστώ ρε παιδιά. Νά στε καλα!
  7. Τhanx athanaso. Είναι κανείς που να ξέρει αν με το hardware πληκτρολόγιο μπορώ με κάποιο τρόπο να γράψω ελληνικά μηνύματα? Και κάτι άλλο. Ο 'κύκλος' που έχει στο κέντρο του πληκτρολογίου λειτουργεί ως joystick. Γιατί χωρίς joystick πιστεύω ότι είναι πολύ δύσχρηστο το κινητό.
  8. Γεια σας παιδιά. Το διάβασα σε κάποια σελίδα νωρίτερα, αλλά δεν το έχω καταλάβει ακριβώς. Αν το αγοράσω από μαγαζί του εξωτερικού που φυσικά θα έχει το αγγλικό λογισμικό: 1) μπορώ να κάνω κάτι για να γράφω μηνύματα στα ελληνικά? 2) μπορώ να κάνω κάτι να τα αλλάξω οολα σε ελληνικά?
  9. Παιδιά μπορώ να κατεβάσω από πουθενά χάρτη για το Βέλγιο;
  10. gouzou

    Mio H610

    Αν τελικα αγορασω ενα pda και οχι pna οπως το H610, θα μπορω να βαλω με σιγουρια το destinator (οχι αγορασμενο..) και να δουλεψει? Γιατι μου ειχε πει παλιοτερα ενας ταξιτζης (!) οτι το προγραμμα αυτο δεν μπορει να μπει στα pda που ερχονται απο αμερικη (???)
  11. gouzou

    Mio H610

    Θα μου το φερει ενας φιλος που θα παει τωρα κοντα. Βασικα, θελω να το παρω γιατι το εχω βρει σε πολυ καλη τιμη. Τυχαια το ειδα, δεν εψαχνα να αγορασω pda και επειδη μου φαινεται ευκαιρια (μου αρεσει κι ολας) ειπα να το σκεφτω. Δηλαδη το destinator μπορει και να τρεχει στην 4.2 εκδοση του mio, απλα πιο δυσκολα? Αν θελω να βαλω εγω απο μονος μου αλλο λειτουργικο στη συσκευη (π.χ. το 5), οπως κανουμε με τα pc μας, γινεται?
  12. gouzou

    Mio H610

    Παιδια σας παρακαλω ψαχνω αρκετο καιρο και δεν εχω βρει απαντηση πουθενα. Ξερει κανεις αν αγορασω ενα mio h610 απο αμερικη, θα μπορω να βαλω το destinator με τους χαρτες του (ειτε αγορασμενο ειτε απο internet...) και να δουλευει κανονικα? Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...