Jump to content

hourp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by hourp

  1. ειμαι στα 94000 και απο εχθές δε λειτουργεί το κλιματιστικό μου! πηγα σήμερα στην τοπική αντιπροσωπεία από όπου με έστειλαν σε ένα ηλεκτρολόγο που συνεργαζόταν για να βγει η εξής διάγνωση: κάηκε ο κομπρέσσορας του κλιματιστικου! γραψτε λάθος! τώρα είμαι στα 95000 και 2 βδομάδες μετά που κάηκε ο κομπρεσσορας (13-8). λοιπον σημερα το πρωι πηγα στον ηλεκτρολόγο να μου αλλάξει το πηνίο που είχε καει στον κομπρέσσορα. την προηγούμενη βδομάδα είχε αδεια οποτε περίμενα πότε θα τελειώσει η άδειά του! ολά καλα επιτέλους λίγη δροσια! καλο βράδυ σε όλους! α! έμαθα και κάτι που δεν ηξερα ή που δεν μου είχαν πεί: να μη ανοίγω τον κλιματισμό στις πολλές στροφές, δηλαδή η πριν ξεκινήσεις ή πατάς συμπλέκτη να πέσουν οι στροφές και μετά. αυτα!;)
  2. πριν 5 μήνες ήμουν στα 80000 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2325567#post2325567 ειμαι στα 94000 και απο εχθές δε λειτουργεί το κλιματιστικό μου! πηγα σήμερα στην τοπική αντιπροσωπεία από όπου με έστειλαν σε ένα ηλεκτρολόγο που συνεργαζόταν για να βγει η εξής διάγνωση: κάηκε ο κομπρέσσορας του κλιματιστικου! πριν το honda είχα ένα renault megane το οποίο το πήρα στα 90000km μου έβγαζε συνεχώς προβλήματα και στα 170000 το πούλησα. Αποφάσισα λοιπόν να πάρω honda για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.... αλλά βλέπω οτι σιγά σιγά βγάζει και αυτό....! τουλάχιστον η διαφορά είναι ότι προς το παρόν με καλύπτει η εργοστασιακή εγγύηση και δεν πληρώνω τίποτα... όταν όμως θα περάσουν τα τρία χρόνια θα με καλύπτει άραγε η εγγύηση του σαρακάκη μέχρι τα 7? η τότε η αιτία θα είναι η φυσιολογική φθορά.... οπότε δε θα τα καλύπτουν? απομένει να το δούμε. για τον κομπρέσσορα μου είπαν ότι τον καλύπτει. Αρχικα άρχισαν να μου λένε οτι δεν θα έχει μεταφορική μέχρι τις 25 αυγούστου και τους ζητησα να τον φέρουν με courrier και τελικά μου τηλεφώνησαν οτι απο βδομάδα θα τον έχουν και θα μου τηλεφωνήσουν για την αλλαγή! θα σας ενημερώσω για τα περαιτέρω.... έως τότε ανοιχτά παράθυρα και δροσιστικά μπάνια στη θάλασσα...!
  3. αχ... με κουραζεις! http://users.otenet.gr/~hourp/levies.jpg http://users.otenet.gr/~hourp/koumpi.jpg βλεπω φιλε μου εισαι οργανωμενος κρατάς αρχείο ετσι? επιμένω οτι ο μετρητης κλεβει! μετρουσα την καταναλωση στην αρχη για αρκετο καιρο και ειχα καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα. ωστοσο θα το ξαναμετρήσω. οσο για τον μπιλιοφορο (για οσους δεν εχουν υποψιν τους βρισκεται εκεί που ενώνεται η ροδα με το ημιαξονιο και φαινεται εξωτερικα σαν φυσουνα) τον καλυψε η εγγυηση. δεν πληρωσα φραγκο. Βεβαια ήταν στην εργοστασιακη εγγυηση των πρωτων 3 ετων. για τα επομενα 4 θα τον καλυπτε ο σαρακακης αραγε? ελπιζω πως ναι. Παντως η εντυπωση μου απο τον σαρακακη είναι πολυ κακη... οι υπαλληλοι του εχουν νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου... τα πρώτα σερβις τα έκανα στον σαρακάκη αλλά τα επόμενα τα κάνω σε επαρχιακη αντιπροσωπεία (στον τοπο εργασίας μου εξ' ου και τα πολλά χιλιομετρα -καθε μέρα γράφω περιπου 200χλμ-) εξουσιοδοτημένη πολύ φθηνότερα και πιο ανθρώπινα. Και στην καρδίτσα οι ανθρωποι ήταν πολυ εξυπηρετικοι, έκαναν ότι μπορουσαν. αυτα.
  4. http://users.otenet.gr/~hourp/80000.JPGχαιρετω τους απανταχου civicάκηδες μετα από 80000 χιλιόμετρα με το civic μου (απο τον 5/2006) έχω να παρατηρήσω τα εξης! α. η μηχανη όντως ακούγεται αρκετα μετά τις 4000 στροφές αλλά τριξιμο στο ταμπλο δεν έχω ακούσει ακόμη (ίσως είμαι από τους τυχερούς!) β. τα πλαστικά του δεν φαινονται και πολύ καλής ποιότητας.... ηδη το χρώμα από τα κουμπιά στο τιμόνι και το ασημί από το λεβιέ έχουν αρχίσει να ξεθωριάζουν και να φαίνεται από κάτω το άσπρο πλαστικο! γ. λιγο μετά το προηγούμενο σερβις στα 70000 μου έβγαλε ένα προβλημα: ήταν πρωτοχρονια φετος και με άφησε μέσα στην καρδίτσα (ευτυχώς που δεν ήταν στη λίμνη πλαστήρα όπου πηγαμε μια οικογενειακη εκδρομη!) το προβλημα? ΜΠΙΛΙΟΦΟΡΟΣ! πρεπει να ήταν ελαττωματικος.... για αρκετο καιρο έκανε ένα τρίξιμο στις στροφές από τη μεριά του οδηγού (όχι στο ταμπλό!) το ανέφερα στο σερβις αλλά οταν το δοκιμάσαμε μαζι με το μάστορα δεν το έκανε.... οπότε σε μια απότομη στροφη τον κούρεψε το μπιλιοφορο. ήταν ευκαιρία να δοκιμάσω και την οδικη βοηθεια της honda... ηρθαν μας πήραν και μας πήγαν στην τοπική αντιπροσωπεία όπου θα έπρεπε να μείνει το αυτοκινητο. Προτίμησα να μας νοικιάσουν αυτοκίνητο από το να μας κλείσουν ξενοδοχείο γιατί έπρεπε να γυρισουμε στον τόπο διαμονης μας που είναι η Θεσσαλονίκη! το ανταλλάκτικο δεν υπηρχε στην ελλάδα και επρεπε να το παραγγείλουν από εξωτερικο! οποτε το αυτοκίνητο ηταν ετοιμο μετα απο 2 εβδομάδες! το ενοικιαζόμενο ήταν μόνο για 4 μέρες τελικά παρότι όταν επικοινωνήσαμε αρχικά μου είπαν οτι θα το είχα μέχρι να αποκατασταθεί η βλαβη τελικώς τους το επέστρεψα και ξαναπηγα να το παραλάβω μετα από μια εβδομαδα αυτες ήταν οι περιπετειες μου! δ. Νομίζω οτι οι αναρτησεις του δεν είναι αρκετα σκληρες.... στις στροφες γερνει αρκετα ε. τελος εκεινη η κολωνα πισω ειναι αρκετα μεγάλη και κρυβει αρκετη ορατοτητα στ. τα λαστιχα που φορούσε άργησα να τα άλλαξω.... τωρα τελευταία τα άλλαξα και εβαλα καποια nokian που μου προτεινε ο λαστιχας. προς το παρον είμαι ευχαριστημένος και απο την τιμή (550) και απο τα κρατηματα ζ. παντως ο μετρητης κατανάλωσης κλέβει στανταρ ένα λιτρο. να υπολογίζετε ένα λίτρο παραπάνω απο αυτο που γράφει. βεβαια υπάρχει και η περιπτωση όλα τα βενζινάδικα να κλέβουν.... τωρα τελευταία μαλιστα μου έβαλαν 56 λίτρα σε ρεζερβουαρ 50 λίτρων.... είναι δυνατον? ήταν άδειο βεβαια αλλά τι να πω! το συγκεκριμένο βρισκεται κοντά στο jumbo της ανατολικής θεσσαλονίκης. άλλη μια φορα μου είχαν βάλει 54! τις υπολοιπες φορες ήταν κάτω από 51 πάντως! τελος πάντων αυτο που θέλω να πώ είναι ότι αυτο που γράφουν στα χαρτιά για 5,5 λιτρα στα 100 χιλιομετρα εκτος πολης είναι Α Δ Υ Ν Α Τ Ο Ν! Υ.Γ. ανεφερα τα μειονεκτηματα για τι απο πλεονεκτήματα έχει πολλά περισσοτερα και γνωστα:D
×
×
  • Create New...