Jump to content

savvaske35

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About savvaske35

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

savvaske35's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. συγχαρητηρια για την ομαδα σας. σπανια βλεπουμε ομαδικη γαληνη κ εργο μαζι. μονο το μενου που κανατε, ειναι να πετας ολα τα εργοστασιακα κ να κρατας αυτο. σας ζηλευω.
  2. χαιρετε, ειμαι απο τους τυχερους, που πηρα ενα απο το Carrefour θεσ/νικης, με 159Ε, και με την βοηθεια σας εβαλα το Destinator 6 και 7. Δεν εχω porsche cayenne. Σαν μηχανακι με εχει τρελανει παιδια, το βλεπω για πολυ καλο. Με εχει βρει δρομους τρελους μεσα στο κορδελιο που χρειαστηκα, δειχνει ποσο τρεχω, καμερες πιθανα σημεια, ολα τελεια. Αν ζητουσα κατι ακομα ο γαιδαρος? λεμε τωρα, λεμε, υποθετικα..... υπαρχει τροπος π.χ. οταν γεμιζω βεζινα, (εγω βεζινα το λεω απο μικρος και ειμαι μολις 36 ετων) και μετα να μετραει το συνολο των χιλιομετρων π.χ. μεχρι το τελος της ημερας? και εκει να βλεπω την ενδειξη και να σημειωνω σε ενα μπλοκακι ποσα χλμ εκανα? το κοντερ του πολυμορφικου δειχνει +5-10χλμ/ωρα εκει ενταξει εχω κουμπακι στο ταμπλο. αλλα στο μηχανακι μου, CB1000SF το χρησιμοποιω ποιο πολυ τελικα το Vector, αλλα εκει εχει σπασει 5-6 φορες ντιζα κοντερ (ιαπωνια 180 κοντερ γαρ). οποτε εκει που κοβω χλμ, θα με δειξει πολλα, μεχρι 245-7 χλμ/ωρα ειδα (βλακεια, εσκυψα να το κοιταξω) αλλα αν με εκανε και μερικο η ημερησιο χιλιομετρητη θα ηταν PC κανονικο. Και παλι ευχαριστω γιατι χαρη στο φορουμ σας το αγορασα κ το χαρηκα τρελα!
  3. αυτος ο bbb προγραμματιστης ειναι? οντως ετσι το πηρα κ εγω. ειδα κατα τυχη τη διαφημιση, το googleισα και με βγηκαν τα ελληνικα ποστ στο myphone.gr ομολογω οτι σταθηκαμε πολυ τυχεροι, με το μενου του bbb και τον "φαρο" δουλευει τελεια. ειδαλως, δεν ειχαμε πολλοι απο μας την οικονομικη δυναμη, bluetooth, πλοηγος, DivX player κ.τ.λ για αγορα ενος σιγουρα πολλαπλασιου σε τιμη car-GPS. σπανια μας καθεται κατι φθηνο κ καλο. π.χ. DivX player UNITED, με ελληνικα κ τα σχετικα, μονο flv videos δεν παιζει.
×
×
  • Create New...