Jump to content

wint3r

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by wint3r

  1. Καποιος να απαντησει παρακαλω στο παραπανω ερωτημα μου. Ευχαριστώ
  2. Εχεις δικαιο δεν ειχα βγαλει τιποτα. Τωρα την ξανα εστησα σωστα και ειναι πουπουλο. Μια ερωτηση ομως: μου βγαζει να κανω αναβάθμιση της εκδοσης του ανδροιδ. Να την κανω?
  3. Εγώ έβαλα την ν58 και δεν είδα διαφορά με την στοκ ρομ. Στην αρχή νόμιζα ότι είχα διαφορά, αλλά τελικά δεν έχω. Τι φταίει παιδιά?
  4. Εγκατέστησα επιτυχώς την v58 σε Galaxy S3 και τα αποτελέσματα είδη ειναι καταπληκτικά μετά από περίπου 12 ώρες λειτουργίας. Ευχαριστώ τον δημιουργό και τον Chryssostomos για την πολύτιμη βοήθειά του. Όποιος δεν την έχει βάλει και παραμένει σε στοκ ρομ, ας το ξανασκεφτεί και χωρίς 2η σκέψη να προχωρήσει στην αλλαγή ρομ. Πάνος
  5. Τι διαδικασίες πρέπει να κάνω γιατί έχω απορίες? 1. Backup με nadroid backup, titanium backup, efs backup ... etc (όπως λένε οι οδηγίες, δε μπορώ να πάρω μιας και φοράω στοκ ρομ 4.3) 2. Κανω αντιγραφή τα αρχεία της ν58 στο κινητο και ξεκινάω! Σωστά? 3. Δε πρέπει πρώτα να κανω ροοτ τη συσκευή?, το Full wipe το περνάω εγώ με κάποιο τρόπο? Έχω μπερδευτεί με τις οδηγίες.. Please, help me κάποιος. Ευχαριστώ
  6. Είμαι κάτοχος Galaxy S3 και έχω κουραστεί αφόρητα με την αργή απόκριση του. Σκέφτομαι να αλλάξω ρομ. Να βάλω v58 ή κάποια άλλη? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...