Jump to content

Strax

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Strax

  1. Είχα την MG4 Euro. Αυτό που με φόβισε αρχικά ήταν ότι έκανα restore nandroid image και δεν διορθώθηκε. Δεν υπήρχε imei καθόλου. Τελικά έκανα ένα hard reset και ξαναπερασα την Mg4. Εμφανίστηκε ξανά το imei, μετά πέρασα και το nandroid image ξανά και όλα καλά.
  2. Ήμουν σε στοκ 4.1.2 και πέρασα την Omega 46.1. ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες, οπότε τουλάχιστον έχω backup... Δυστυχώς δεν μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο τηλεφωνίας και από ότι είδα στα FAQ πρεπει να τσεκάρω το ΙΜΕΙ? Στη συνέχεια λέει ότι ας ελπίσουμε ότι πήρατε EFS backup (που πήρα). Τι κάνουμε τώρα?
  3. Εχθές πήγε αρκετά καλύτερα από τις 2 πρώτες φορτίσεις με ελληνική 4.1.1. Δεν έφτασε βέβαια στα επίπεδα της 4.0.4, αλλά η διαφορά τους έπεσε από το 30-35% στο 15-20%. Τέλος πάντων, σκεφτόμουν μήπως γύρναγα σε 4.0.4, αλλά αφού μου βγάζει άνετα μία ημέρα, αποφάσισα να μείνω με 4.1.1, μια και μου αρέσουν πολύ οι διαφορές που έχει.
  4. Τελικά έκανα εχθές factory reset αν και είδα οτι σε άλλους χρήστες δεν έλυσε την υπερκατανάλωση μπαταρίας. Απο ότι βλέπω σήμερα το πρόβλημα παραμένει, δεν φταίει το factory reset. Πάντως δεν έβλαψε μια και το τηλέφωνο είναι ίσως οριακά πιο γρήγορο. Θα έλεγα ότι η μπαταρία κρατάει περίπου 30-40% λιγότερο... Εϊμαι στο 83% μέσα σε περίπου 3 ώρες που δεν έχω κάνει και τίποτα ιδιαίτερο. Προσωπικά με ICS έβγαζα οριακά 2 ημέρες, πλέον είμαι οριακά πάνω από μία. Οπότε αν κάποιος έβγαζε οριακά μία ημέρα με ICS, θα του πρότεινα να το σκεφτεί πριν βάλει ελληνική τουλάχιστον JB.
  5. Παρατηρώ και εγώ μια σοβαρή αύξηση στην κατανάλωση της μπαταρίας με ελληνικό unbranded και ΟΤΑ update εχθές. Ενώ με ICS έφτανε ίσως και τις 2 ημέρες, τώρα από ότι υπολογίζω άντε με το ζόρι να είναι λίγο πάνω από μία. Ήλπιζα ότι θα λυθεί με reset (που δεν έχω κάνει), αλλά βλέπω από άλλους χρήστες ότι μάλλον τελικά δεν φταίει αυτό. Είναι γενικό φαινόμενο στις ελληνικές rom 4.1.1 ή συμβαίνει και στις ξένες? Είναι φυσιολογική νομίζετε αυτή η αύξηση στην κατανάλωση μπαταρίας??
×
×
  • Create New...