Jump to content

realizum

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About realizum

  • Ημ. Γέννησης 08/07/1975

realizum's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Χμμμ γι'αυτό δεν ξέρω καθώς μου είπαν απο την Vodafone ότι πρέπει να κάνω σύνδεση για να μπορώ να ενεργοποιήσω το passport και ότι σε απλή καρτοκινητή δεν γίνεται...αλλά δεν την είδα την κοπέλα και πολύ σίγουρη και ευχάριστη...απορώ πως δουλεύουν μερικοί άνθρωποι με τέτοια συμπεριφορά....
  2. Ένα ευχαριστώ στον φίλο Vasileio γιατί δεν είχα ιδέα για το Vodafone International και τουλάχιστον τα sms από 0.22 και τις περισσότερες φορές δύο σελίδες δλδ 0.44 τα πληρώνω τώρα 0.04 άντε 0.08 :)...Το τηλεφώνημα είναι από τα χαμηλότερα με αυτό το πακέτο και φτάνει το Skype σε τιμή (0.25 το λεπτό) αλλά παραμένει απαγορευτικό για πολλά πολλά :)
  3. Ακούγεται καλό...θα πάω αυριο στην Vodafone να μαθώ...απλά να σε ρωτήσω για αυτό που λες να στειλω μια κάρτα...στέλνω μια sim αφού πρώτα την ενεργοποιήσω εδώ?Και όταν θα μπει στο κινητό της δεν θα έχει Ελληνικό αριθμό και συνήθως ξέρω ότι γίνεται Globul η εταιρεία οπότε πως γίνεται η όλη ιστορία να μιλάω έτσι?Πάντως βοήθησες πολύ,ευχαριστώ :)
  4. Ευχαριστώ φίλε μου.Απ'ότι βλέπω απο αυτά που μου έδωσες και από δικό μου ψάξιμο οι διαφορές είναι ελάχιστες και το γεγονός ότι είναι κλήση από σταθερό σε κινητό...σκοτώνει :)Αν υπήρχε υπηρεσία του στυλ να μιλάς με το ταίρι σου δωρεάν όπως εδώ που επιλέγεις έναν αριθμό θα ήταν τέλεια,αλλά σε αριθμό εξωτερικού...δεν ξέρω άμα συμφέρει η κλήση από κινητό σε κινητό καλύτερα...όπως και να έχει είναι δύσκολα...:(
  5. Καλησπέρα σε όλους!Μια ερώτηση σχετικά με το ποια τρόποι υπάρχουν να μειώσω το λογαριασμό και να αυξήσω τα τηλεφωνήματα σε κινητό από σταθερό στην Βουλγαρία...είμαι στην HOL evoice αλλά παρότι φαίνεται ποιό φτηνά δεν μπορείς να μιλάς και πολύ...να παώ για Skype...οι prepaid κάρτες κάνουν τίποτα...κανένας τρόπος υπάρχει?
  6. Θα ήθελα να ρωτίσω την γνώμη σας σχετικά με 2 θέματα.Το πρώτο είναι το γεγονός ότι δεν μπορώ να το κάνω να φορτίσει από τον υπολογιστή και οι οδηγοί γιάυτό που υπάρχουν στο site δεν αναγνωρίζονται όταν του λεώ που να ψάξει για να τους βρει όταν μου ζητάει τους οδηγους...το κινητό όμως φορτίζει όταν βρίσκεται σε storage mode πράγμα που και στο manual λέει ότι δεν συμβαίνει...και φυσικά το τηλέφωνο μπορεί να φορτίζει αλλά δεν λειτουργεί σε αυτή την περίπτωση.Δεύτερη ερώτηση είναι αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο να κατεβάζει τα sms της sim στον υπολογιστή για το συγκεκριμένο μοντέλο...μια σουίτα όπως είχα παλιά για το Sharp GX-15!Ευχαριστώ :)
  7. Πράγματι είναι χάλια...αλλά φαντάσου να πας να τα σκάσεις και να πάρεις αυτό το ...πράγμα...τουλάχιστον ελπίζω να βοηθήσει κάπως καθώς σε κεντρικούς δρόμου θα κινούμαι...αλλά με τέτοια χάλια χρειαζόμαστε και ...χαρτένιο χάρτη :)
  8. Γειά σας!Πρώτο μου post εδώ και θα ήθελα την βοηθηά σας σχετικά με την πράσθεση ενός μόνο χάρτη...στην MLS που πήρα μου είπαν ότι δεν γίνεται και ότι πρέπει να πάρω όλο το πακέτο με τους χάρτες της Ευρώπης πράτγμα που δεν με συμφέρει.Προς το παρόν χρειάζομαι να προσθέσω άλη μια χώρα εκτός της Ελλάδας που έχει.Μπορώ να το κάνω αυτό?Που μπορώ να βρω χάρτες?:)
×
×
  • Create New...