Jump to content

giovani22

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About giovani22

  • Ημ. Γέννησης 22/06/1960

giovani22's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σας παιδιά.Μπορούμε να αλλάξουμε την φωτηνώτητα της οθόνης σε κάποιο βίντεο που παίζουμε στο Ρ 900 ????? Επίσης έκανα αναβάθμηση και θέλω να βρώ που αναφέρεται είναι δυνατόν.????Ευχαριστώ πολύ. (giovani22@panafonet.gr)
  2. Γεια σας παιδιά.Μπορούμε να αλλάξουμε την φωτηνώτητα της οθόνης σε κάποιο βίντεο που παίζουμε στο Ρ 900 ????? Επίσης έκανα αναβάθμηση και θέλω να βρώ που αναφέρεται είναι δυνατόν.????Ευχαριστώ πολύ. (giovani22@panafonet.gr)
  3. Ευχαριστώ πλύ τον ΦΙΛΟ florinaperis που με βοήθησε..giovani22
  4. θα ήθελα να ρωτήσω πως συνεργαζεται η μνημη RΑM του τηλεφώνου Ρ900 με την memory 16MB του τηλ και το memory stick duo 128MB καθώς ενώ έχω εγκαταστήσει κάποια προγράμματα στο τηλέφωνο μου παρουσιάζει πληρότητα στην ram 72% στην internal 36% και στην external 7%. Γνωρίζει κανένας τον συσχετισμό ώστε να μην γεμίσει η ram καθώς φαίνεται ότι γεμίζει πολύ γρήγορα και στο τέλος τι γίνετε?????.(giovani22@panafonet.gr)
  5. Πως μπορούμε να κάνουμε format στο κινητό Ρ900 και γενικά που μπορούμε να μάθουμε για τις εντολές που δεν περιγράγονται??(giovani22@panafonet.gr)
  6. Μπορεί να με βοηθήση κάποιος για το πληκτρολόγιο του Ρ 900 καθώς όταν το προτοπήρα εμφανιζότανε με επιλεγμένη την ελληνική γλώσσα και τώρα μετά την εγγκατάσταση κάποιων προγραμμάτων έχει επιλεγεί η αγγλική γλώσσα.Eπίσης έμμαθα για κάποια καινούργια πληκτρολόγια που έχουν δημιουργηθεί απο κάποιους μπορώ να τα εγκαταστήσω και εγω? και που θα τα βρώ? (giovani22@panafonet.gr)
  7. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω ποιό είναι το κατάλληλο πρόγραμμα που χρειάζεται να έχει το κινητό για να αντικαθιστάς αρχεία και εάν μπορεί να υπάρχει και για τον υπολογιστή κάποιο αντίστοιχo.(giovani22@panafonet.gr). Ευχαριστώ για την απάντηση tp (giovani22@panafonet.gr
  8. Μήπως κάποιος μπορεί να μου στέλει ένα file manager για να βλέπω τα αρχεία και εαν απαιτείτε κάτι το ιδεαίτερο στην εγκατάσταση του. (giovani22@panafonet.gr) Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...