Jump to content

mpampouras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by mpampouras

  1. Καλημερα παιδια να σας ρωτησω κατι εμενα το κουτι του κινητου λεει οτι προοριζοταν για Ελλαδα αλλα ακομα δεν εχω καποια ενημερωση για την καινουρια αναβαθμηση ειναι λογικο?
  2. το πρόβλημα λύνεται αν πατε ρυθμίσεις >πρόσβασιμοτητα> και επιλεξετε κατω κατω την επιλογη ακυρωσης κλησης απο το πλαινο κουμπι που κλειδωνει το κινητο.

     

    Μαλλον φιλε μου δεν εχεις καταλαβει οταν κανεις μια κληση στο καπακι βγαζει ενα λουκετακι και πρεπει να αγγιξεις την οθονη για να ακυρωσεις της κλησει με αυτο που ειπες δεν βγενει αυτο

  3. Εμένα είναι στα 30 δευτερόλεπτα και πάλι κλειδώνει αμέσως, όταν πάω να κάνω μία κλίση και όποιο χρονικό περιθώριο και αν το βάλω πάλι κλειδώνει αμέσως!

     

    και σε μενα το ιδιο κανει φιλε μου ισως να μην υπαρχει λυση

  4. παιδια το πηρε μια φιλη μου μεσω wind οταν ομως παει να κανει κληση το τηλεφωνο κλειδωνει αμεσως και δεν προλαβαινει να το κλεισει αν θελει να κανει αναπαντητη εχουμε καμια λυση για να μην κλειδωνει?
  5. παιδια υπαρχει καποιος να μου πει που ειχε το προβλημα με την κιτρινιλα στην οθονη ποσο περιπου το ειχαν στο service δηλαδη μετα απο ποσο του εγινε επιστροφη στο κινητο
  6. Καλημέρα !

    Όσοι έχετε πρόβλημα με την πραγματοποίηση της αναβάθμισης κατεβάστε την εφαρμογή Update Service της SONY από εδώ http://www.sonymobile.com/gb/tools/update-service/ . Εγώ έκανα αναβάθμιση άμεσα και απροβλημάτιστα ενώ με το PC Companion το πάλευα μια βδομάδα και δεν ήθελε με τίποτα !

     

    εκανες αναβαθμιση σε τι? αφου η ics δεν εχει βγει για το xperia s ακομα

×
×
  • Create New...