Jump to content

gat3watch

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gat3watch

  1. Λοιπον μετά την αναβάθμηση δεν παρουσιάζει κανένα προβλημα!κ όντως οταν φορτίσει η μπατα΄ρια βγάζει ένδειξη ότι είναι φορτισμένη. Ένα ακόμη που θέλω να πώ είναι ότι μου έπεσε κ έσπασε το μπροστά τζαμάκι της οθόνης.Εύτυχως αλλάζει προσόψη με 25ε ευρώ μονο!αυτό που δεν αλλάζει ειναι τα κουμπια του.
  2. Σ' ευχαριστώ !η 4.81 ειναι η τελευταια έκδοση λογισμικού που υπάρχει μέχρι στιγμής απότι λέει
  3. Γειά σε όλους.Αγόρασα κ εγω το 5610 .φαίνεται καλό μεχρι στιγμής ..(2εβδομάδες που το έχω) αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι άν έχει βγεί ποιό καινούριο λογισμικό από την έκδοση 4.81.
  4. που θα βρουμε φαναρια μπροστα απο optra5 ξερει κανεις?
  5. μερικες φορες παρατηρω καποια αλλαγη του δεικτη οταν παω να βαλω μπροστα το αμαξι αλλα ειναι μικρη..και δεν παρατηρειται παντα το φαινομενο.εξαρταται απο το που εχω παρκαρει..για παραδειγμα αν το παρκαρα σε ανηφορα ι κατηφορα ι με καποια κλιση θα εχει καποια αποκλιση ο δεικτης σε σχεση με το που ηταν πριν κατεβω απο το αμαξι.οπως καταλαβαινω ομως σε σενα παρουσιαζεται εντονα το προβλημα οπως σε παλαιτερης τεχνολογιας αυτοκινητα..αν ειναι ετσι εγω θα πηγενα να το κοιταξουν.
  6. εχω και εγω lacetti 1.6sx. ο δεικτης της βενζινης που αναφερεις εχει καποιες διακυμανσεις αναλογα με την κλιση που εχει το αμαξι αλλα οχι περαν του φυσιολογικου...ειναι μικρες και παρατηρουνται περισσοτερο οταν το αμαξι ειναι σε παρκαρισμενο αν εχει κλιση ο δρομος..κατι που συμβαινει σε καθε αμαξι..Τωρα οσο αφορα τις αναρτησεις ολες καθονται μετα απο καποιο διαστημα..αν και στο δικο μου εχω αλλαξει ελατηρια και αναρτησεις (χαμηλωμα) ο τεχνικος ακομα και στα καινουρια που εβαλε το ιδιο ειπε οτι θα συμβει..(δεν μιλαμε για τρομακτικες διαφορες φυσικα)..
×
×
  • Create New...