Jump to content

modenas125gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by modenas125gr

  1. Γεια χαρα σε ολους σημερα καθως εκανα βολτουλα δυστιχως με δικαβαλο ειχε κατι κολο λακουβες... και δινει μια και σπαει το πισω αμορτισερ στο πανω μερος αλλα οχι εκει που βιδωνει με το σασι... αλλα πιο κατο στο σιδερο το νικελ... λογικα ειναι αχρηστο... οκ το θεμα ειναι που μπορω να βρω καποιο καινουριο ποιο σκληρο και πιο καλο αμορτισερ... και το θεμα ειναι το ποσο ??? θα κανει ???? ευχαριστω παιδια και περιμενω απαντησης !!! εγω μενω περιοχη Χαιδαρι αν ειναι καποιος απο δω τριγυρο και εχει κανεναν καλο μαστορα !! μια και δεν κανω εγω τον μαστορα !!
  2. hmm katalava madloufos... exw vri mia xeiropiiti etimi xeiropiiti dld gia modenas.. se ena magazi... ti lete aksizi ?? tora fisika den rotao gia na alakso eksatmisi kai karbirater molis to parw alla sto ameso mellon... na mazepso kai kana fragoo :D
  3. Παιδες καλησπερα... το μανας modenas dinamik ποσα χιλιομετρα βγαζει κοντερισια και ποσα αν το εχει μετριση καποιος με αμαξι ??? και ξερει κανεις ποσα χιλιομετρα μπορεις να κανεις μονομιας πχ μπορεις απο αθηνα να πας μεγαλο πευκο, η να πας κορινθο ?? η θελει στασεις ??? ολα αυτα τα ροταω γιατι τελως του μηνα θα το παρω το παπι μεταχειρισμενο... αποσο ειδα ειναι μοντελο του 2005 και εχει 11500 χιλιομετρα.. τωρα ειναι πολλα η λιγα ? επισης θα υθελα να μου πειτε καποια μικρο βελτιωση να του κανω οχι μοτερικα αλλα σαν εξατμιση η και καρμπιρατερ τι μπορω να βαλω θα δω διαφορες προς το καλυτερο/χειροτερο??? αυτα... :D:D Ευχαριστω...
  4. Ποπο παιδια καλα τα λετε αλλα το θεμα ειναι οτι ειναι πολυ ακριβω για καινουριο... και εκτος αυτου... το θεμα ειναι οτι μεχρι να μαζεψω τα χρηματα... γιατι πρεπει να τα δοσω ντουκου μιας και δεν μου μενει λυση μεσω τραπεζης, δεν προκειτε να το βρω και καινουριο... οποτε και παω για μεταχειρα... θελω να μου πειτε ωμος αν ξερετε καποιο μαγαζι που να πουλαει μεταχειρισμενα... που ειναι καπως ποιο σιγουρο απο να το παρεις κατευθειαν απο ιδιωτη!!
  5. Γεια χαρα παιδια... τελικα θα το παρω μεταχειρα το modenas... απλα εχω βρει ορισμενα που λενε μοντελο 04' μοντελο 05' μοντελο 06' μοντελο 07' ποια η δοαφορα αυτων τον χρονολογιον μεταξυ τους !!! καποιος μου ειπε οτι τα ποιο παλια ισως να μην ειναι 6ταχυτα ? η δεν ισχυη ??? και γενικα ποια η δοαφορα τους ???
  6. Ναι γμτ. Ολα με τραπεζα λειτουργουνε!! επησης το μονο μειον που βρηκα στο modenas.. ειναι οτι δεν εχει στροφομετρο... επισης ρε παιδια τα παλαιοτερα μοντελα βγενανε και 5ταχυτα ??
  7. Οταν λες μπορω να βρω κατι και σε χρηματοδοτηση χωρις τραπεζα τι εννοις απο μαγαζι ??? και αν ναι εχεις καποιο υποψην σου ?? εγω παντως πηγα σε ενα εκει στην νικαια που εχει πολλα μαγαζια βρηκα 1 μαγαζι που μπορουσε να μου βρει modenas dynamic καινουριο αλλα υθελε ταυτοτητα και εκαθαριστικο το οποιο εκαθαριστικο δεν εχω..... !!! :(
  8. Οχι φιλε μου καθολου φορολογικη δηλωση... μαλλον μου φενεται να το περνω μεταχειρισμενο.... τα μισα λεφτα ειναι και σε 2 μηνες θα μπορω να το παρω... θα το ψαξω οσο μπορω να μην παρω κανα λιομενο... αλλος τροπος δεν μου μενει :(
  9. Παιδες καλημερα σε ολους... σκεφτομαι να παρω το dynamic καινουριο αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχω ολα τα λεφτα... ειτε για καινουριο ειτε για μεχταχειρισμενο... το θεμα ειναι αν μπορω να παρω καποιο δανειο καποιο τροπο ωστε να το πληρωνω με δοσεις... το θεμα ειναι παλι οτι θα δουλευω μεροκαματα σε διαφορες δουλειες τι θα πρεπει να δειξω στην τραπεζα ??
  10. Ρε παιδες ποσα mm ειναι το dynamic ???
  11. Χμμμ σωστα ειναι και αυτο δεν το σκεφτικα... αν και στις αγγελιες βρηκα οτι εχει βγει μοντελο μεχρι και 2007 λογικα ισως βρω τπτ... σε καινουριο... αλλα και μεταχειρα ναναι δεν με πειραζει στην αρχη για μεταχειρα σκεφτομουν..
  12. Καλησπέρα σε ολους ειμαι νεο μελος... θα ιθελα να σας κανω μερικες ερωτισεις... θελω να αγορασω ενα παπι για την ακριβεια ενα modenas dynamic 125cc τι μου προτεινετε να το παρω καινουριο ι μεταχειρα??? υποψιν θα δουλεψω χαμαλικι για να μπορεσω να το παρω το παπι.... τι θα πρεπει να προσεξω ?? εγω ειμαι ποιο πολυ του αυτοκινιτου και δεν ξερω και πολλα απο παπια... απλα το dynamic εχω ακουσει οτι ειναι σχετικα γρηγορο... και φυσικα το οτι μαρεσει εμφανισιακα... πειτε μου τι εξατμιση πρεπει να βαλω δλδ να μην κρατισω την μαμα... βεβαια πως μπορω να πετιχω τον ηχο που εχουν τα yamaha ZEd μπορω να το πετιχω με καποια διαφορετικη εξατμιση ?? καποια τιμη ?? καποιο ισος καλο μαγαζι.. γενικα οτι πρεπει να γνωριζω... θα υθελα να μου πειτε. Αυτα... Ευχαριστω Εκ των προτερων παιδες !!!!!! και και καλως σας βρηκα στο ωραιοτατο FOrum.
×
×
  • Create New...