Jump to content

stad

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by stad

  1. Καλησπέρα, διαβάζοντας το site του kaizer, διαπιστώνω πως ο όρος DOA υφίσταται. Τ ο απόσπασμα είναι το κάτωθι: "Σε τυχόν παραλαβή από τον αγοραστή ελαττωματικού προϊόντος ισχύουν οι παρακάτω όροι: Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί από τον πελάτη στο κατάστημα (3ής Σεπτεμβρίου 35) εντός 7 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του, με την πλήρη συνοδευτική συσκευασία του και το παραστατικό αγοράς. Η αδυναμία λειτουργίας του προϊόντος πρέπει να οφείλεται σε ελάττωμα του κατασκευαστή και όχι σε βλάβη που προκλήθηκε από κακή χρήση του προϊόντος, όπως για παράδειγμα και όχι αποκλειστικά από πτώση, λειτουργία εκτός προδιαγραφών κατασκευαστή, επέμβαση στο εσωτερικό του από μη εξουσιοδοτημένους τεχνικούς κτλ. Για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί αλλαγή του προϊόντος πρέπει πρώτα να ελεγχθεί από την επίσημη αντιπροσωπεία ή εξουσιοδοτημένο service, καθώς το κατάστημα δεν διαθέτει τεχνικό τμήμα ώστε να πιστοποιηθεί η αδυναμία λειτουργίας του προϊόντος. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει επαρκές απόθεμα για την αντικατάσταση του προϊόντος DOA, το http://www.kaizer.gr μπορεί να αντικαταστήσει το προϊόν με άλλο ιδίων ή ανώτερων τεχνικών προδιαγραφών ή αναγραφόμενης τιμής ή να προχωρήσει σε επιστροφή των χρημάτων στην αρχική τιμή αγοράς στον πελάτη."

     

    Βάση του παραπάνω μπορείς να πάς στο κατάστημα και να απαιτήσεις να σταλεί το κινητό για έλεγχο στη Procordia και εάν διαπιστωθεί πρόβλημα, να απαιτήσεις την αντικατάσταση του ή μπορείς να το πάς ο ίδιος στη Procordia για τεχνικό έλεγχο και να ζητήσεις εγγράφως τα αποτελέσματα του ελέγχου και κατόπιν να μεταβείς στο Kaizer με το έγγραφο. Ο νόμος ο οποίος προστατεύει τον καταναλωτή είναι ο Nόμος 2251/94 περί προστασίας του καταναλωτή. http://www.efpolis.gr/el/library2.html?func=startdown&id=8

    Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες...

    Λοιπον, το πηγα στην procordia και το τηλ το εφτιαξαν.

    Δηλαδη, του αλλαξαν μητρικη !!! αρα ειχαμε σοβαρο προβλημα, που φαινεται οτι με ενα απλο sw update δεν θα γινοταν τιποτα.

    Παντως, ευτυχως που το εφτιαξαν, γιατι θα επρεπε να παμε πισω στον kaizer και δεν μπορω να πω οτι θα ημουν ενθουσιασμενος.

    Βεβαια η LG ειχε πει οτι δεν δινουν εγγραφως τα αποτελεσματα του ελεγχου.

    Τελικα ο καθενας κανει οτι θελει στην Ελλαδα.

    Ευχαριστω ολους για την βοηθεια.

     

    stad

  2. κανονικά έτσι πρέπει για αυτό ρωτάω απο ποιό kaizer απ'ολα γιατι έχει δυο τρια. Επίσης πρέπει να τους κάνει και μια αρνητικη αξιολόγηση στο skroutz

     

    Σωστα....απο το Keizerstore στην Πανεπιστημιου

    Ξεχασα να πω οτι DOA το εβγαλε η ιδια η LG οταν τηλεφωνικα τους περιεγραψα τα προβληματα, (ηπαν οτι "..η συσκευη θεωρειται DOA εφ'οσον παρουσιαζει προβληματα απο το κουτι, και εφοσον εχει τετοια προβληματα που ειναι προφανη απο τον οποιοδηποτε, ειτε καταναλωτη ειτε ειδικο" ) δεν ηταν δικη μου εμπνευση ...

  3. stad καλημέρα.

    Αγόρασα την ίδια συσκευή (411 - 32Gb) από το ίδιο μαγαζί την Δευτέρα. Δεν έκανα την αναβάθμιση που μου ζήτησε από ΟΤΑ αλλά από τον υπολογιστή γιατί γενικά έχω κακή εμπειρία από της κοπέλας μου που το κάναμε ΟΤΑ (άλλη παρτίδα μεν). Έχεις δοκιμάσει να κατεβάσεις το PC suit της LG και να ξανά περάσεις το λογισμικό? Αυτό ίσως και να το στρώσει και δεν έχεις τίποτα να χάσεις πιστεύω.

     

    Ευχαριστω

    Φαινεται οτι εχω κανει 2 λαθη:

    α) εκανα αναβαθμιση ΟΤΑ και ισως να μην εκατσε καλα. κατεβασα το PC suite, αλλα τελικα το πηγα στην Procordia οπως συστησε και ο φιλος Ερνεστ, και ευχομαι να το στρωσουνε

    β) το πηρα απο τον Keizer. οταν λεει "εγω δεν πουλαω με DOA", τι ακριβως εννοει και σε ποιον αγορανομικο νομο αναφερεται ? Υπαρχει καταστημα που οταν σου πουλησει κατι ελλατωματικο, δεν το αναγνωριζει και σου λεει 'κοψε το λαιμο σου' φερε μου χαρτι οτι οντως ειναι ελλατωματικο? Δεν ειναι αυτοκινητο που κανει θορυβο στις στροφες... το κινητο ξαφνικα μονο του, σβηνει.

     

    Μαλλον θα παρω το ΙΝΚΑ.

     

    Βεβαια, και στην LG ειναι δυσκοιλιοι: "Δεν σου δινω χαρτι που να λεει οτι εχει βλαβη". Γιατι οχι δηλαδη ?

    Αλλα βεβαια αυτα τα ξερει ο Keizer, αλλα για να σε ξεφορτωθει σε στελνει στην LG.

    Φυσικα, για την LG Ελλαδα, ολοι οι τυπου-Keizer ειναι αφορησμενοι, γιατι παρακαμπτουν την ελληνικη αντιπροσωπεια, που σημαινει μειωση τζιρου της...

    Και, με αυτο τον τροπο σπρωχνουν τον κοσμο μακρια απο τετοιου ειδους μαγαζια - παραμαγαζα, προς τα μεγαλα (Πλαισιο, Κωτσοβολος κλπ).

     

    Αυτο μαλλον δεν το καταλαβαινει ο Keizer, συν οτι με την σταση του προς τους καταναλωτες, κανει κακο στη μπιζνα του.

    Εγω μετα απο αυτα, θα ξαναπηγαινa ποτε στον Keizer?

  4. Καλησπερα σε ολους

    Πηρα το G3 σειρα 411 Ιταλικο απο Keizerstore το Σαββατο... και απο τοτε μονο προβληματα. Εχει lollipop 5.0 και καθε 2-3 ωρες σβηνει μονο του, και ξαναεπανερχεται... μονο του. Το βραδυ, σβηνει μονο του, και παει για υπνο...το πρωι πρεπει να βγαλω μπαταρια για να ξυπνησει.

    Πηρα τον Keizer, λειε "φερε μου χαρτι απο αντιπροσωπια οτι εχει προβλημα, και ελα."

    Του λεω "ειναι 5 ημερων το τηλεφωνο, ειναι DOA".

    "Εγω δεν πουλαω με DOA" λεει "σιγα μην τα αντικαθιστω για οποιον λεει οτι εχει προβλημα" .

    Παιρνω την LG λενε: "εμεις δεν δινουμε τετοια χαρτια, να το φτιαξουμε ΑΝ φτιαχνεται, αλλα χαρτι οτι εχει βλαβη ΔΕΝ παιρνεις."

    Ωραια ?

×
×
  • Create New...