Jump to content

gandalf_the

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gandalf_the

  1. δεν ξέρω αν φταίει αυτό γιατί εγώ το είχα ενεργοποιημένο από πριν, αλλά έχεις πληκτρολογήσει τον κωδικό *#35767# ?? αυτό νομίζω σου επιτρέπει να εγκαταστήσεις κάποιες εφαρμογές (διορθώστε με αν κάνω λάθος...)
  2. έγραψες...επιτέλους μια καλή "μεταφορά" παιχνιδιού. υπάρχει κάποιο link και για άλλα??
  3. καλημέρα! σκέφτομαι να το επιχειρήσω για το H1 μου, αν κατάλαβα καλά θα πρέπει να υπάρχει ξεχωριστή κάρτα μνήμης στο κινητό για να γίνει η "δουλειά"? Ευχαριστώ!
  4. σε συνέχεια προηγούμενου post, θα'θελα πολύ να παί3ει το overclocking. δυστυχώς μετά από λίγο απλά κόλλησε το κινητό και δεν αποκρίνεται καθόλου...με παίρνουν τηλέφωνο χτυπάει αλλά το κινητό δεν παίρνει χαμπάρι!!!:mad:
  5. χαιρετώ όλους τους χρήστες... έκανα σημερα τη διαδικασία του overclocking, και μέχρι στιγμής πάει όντως καλύτερα. παρατήρησα όμως στο αντίστοιχο site ότι υπήρχε τρόπος να αλλάζεις το theme στο background της κεντρικής σελίδας με τις εφαρμογές (και όχι μόνο). επειδή δεν έβγαλα και πολυ άκρη, μιας και το site ήταν στα ισπανικά, υπάρχει κάποιος που να έχει καταλάβει τι περίπου πρέπει να γίνει γι'αυτό?? ευχαριστώ!!
  6. παιδιά καλημέρα, έχω πρόσφατα αναβαθμίσει το H1 σε i8320BUJB3 και έχω παρατηρήσει ότι ο χρόνος που αντέχει η μπαταρία έχει μειωθεί δραματικά. Εκεί που πριν κρατούσε 2-3 μέρες με "καλή χρήση" πλέον με το ζόρι κρατάει πάνω από 1-1,5 μέρα με σχεδόν καθόλου χρήση...έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι παρόμοιο??
×
×
  • Create New...