Jump to content

bluesax

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About bluesax

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

bluesax's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Οι υπόλοιπες εφαρμογές με ίντερνετ δουλεύουν; Από τη στιγμή που σου ζητάει στοιχεία λογαριασμού google και στη συνέχεια δεν τα δέχεται μάλλον σημαίνει πως είτε βάζεις λάθος user/pass είτε υπάρχει πρόβλημα με τη σύνδεσή σου. Δοκίμασες να κάνεις hard reset;
  2. Τα windows 7 έχουν πρόβλημα, καλύτερα να βρεις έναν γνωστό σου με windows XP ή αλλιώς VM.
  3. Από όσο ξέρω δεν υπάρχουν τέτοιοι κωδικοί αλλά μπορείς να κάνεις fastboot (ανάβεις το κινητό με πατημένο το πίσω) και φυσικά root τα οποία σου δίνουν κάποιες πληροφορίες και δυνατότητες παραπάνω. Πάντως στο Μενού-->Ρυθμίσεις-->Σχετικά έχεις ότι πληροφορία θες, δε βρίσκω το λόγο να γράψεις κωδικούς.
  4. Μην ανησυχείς! Πήγαινε στο Market, κατέβασε το Morelocale 2 και γύρισε το στα Ελληνικά.
  5. Μπορεί να σου καθήσει καλή περίπτωση αλλά όπως και να έχει ρισκάρεις.
  6. Κάνε μιά έρευνα στο twenga.de και στο twenga.co.uk. Οι τιμές για καινούριο κυμαίνονται γύρω στα 300-350. Θα σου πρότεινα βέβαια να πάρεις το Legend ή το Desire που είναι πιό "φρέσκα" μοντέλα. Το Hero έχει ελαφρώς παλιώσει.
  7. Έχω μεγάλη εμπειρία από ebay και θα σου πω το εξής. Μην διανοηθείς να αγοράσεις από Κίνα για πολλούς και διάφορους λόγους: 1. Κατά πάσα πιθανότητα θα πληρώσεις τελωνείο 2. Πιθανότητα να σου στείλει κλώνο (μη αυθεντικό). Επίσης υπάρχουν πολλά κρούσματα απάτης από κινέζικους λογαριασμούς ebay με ψεύτικα feedback. 3. Για να σου έρθει γρήγορα θα πληρώσεις ένα σωρό έξοδα αποστολής (30-40 ευρώ). Αν πληρώσεις λίγα θα κάνει ίσως και πάνω από μήνα να έρθει. 4. Για εγγύηση δε το συζητάμε δεν ισχύει καν στην Ευρώπη ακόμα και να σου στείλει απόδειξη (σχεδόν απίθανο) 5. Θα μπλέξεις με το software. Μάλλον θα είναι κινέζικο οπότε θα χρειαστεί να κάνεις goldcard για να το αλλάξεις. Γενικά είμαι κατά της αγοράς μεταχειρισμένων κινητών. Όπως και με τα αυτοκίνητα το τι έχει περάσει το ξέρει μόνο ο πρώτος κάτοχος και ας φαίνεται και καινούριο από έξω. Εάν πάλι είναι καινούριο καλύτερα να αποφύγεις τους ιδιώτες και το ebay. Καλύτερα να δώσεις λίγα παραπάνω και να αγοράσεις από κάποιο γνωστό ευρωπαικό eshop και να έχεις και την εγγύησή σου και τη σιγουριά πως θα στο στείλουν. Eάν πάλι θελεις να "ρισκάρεις" ελαφρά σου προτείνω να ψάξεις στο ebay.co.uk και στο ebay.de και να βρεις κάποιον που να έχει πολλές φωτογραφίες του κινητού, πολλά feedback και μέτρια τιμή (ας πούμε γύρω στα 200-250 ευρώ.
  8. Έχει δοκιμάσει κανείς το NDrive;
  9. Ποιό navigator χρησιμοποιείτε; Υπάρχει κάτι που να έχει τους πιό πρόσφατους χάρτες και Ελληνικά και εννοείται να δουλεύει ομαλά; Ακόμα και όχι free.
  10. Μέσω του HTC Sync κάνεις απλά συγχρονισμό το τηλέφωνο με τα Windows Contacts.
  11. Κάποιο λάθος κάνεις. Στο default με ενεργοποιημένη την κωδικοποίηση 7bit θα πρέπει να έχεις 160 χωρίς Τ9. Με ενεργοποιημένη την κωδικοποίηση 16bit θα πρέπει να έχεις 70 + Τ9. Στο Handcent 160 + Τ9. Μιλάμε για το τελευταίο official firmware 2.1 έτσι;
  12. 160 + Τ9 έχει αυτή τη στιγμή μόνο το Handcent. Στο default πρόγραμμα έχεις ή 70 + Τ9 ή 160 σκέτο.
  13. Το Τ9 δεν δουλεύει πάλι; Τι έκδοση σου βγάζει το software;
  14. Για όσους κάνουν update: Το τηλέφωνο μοιάζει πως κολλάει στο install (εκεί που φορτώνει η μπάρα). Μην το σβήσετε απλά περιμένετε και θα ξεκολλήσει.
  15. Μόλις πήρα μύνημα για on the air firmware update στο 2.1. Κατεβαίνει...
×
×
  • Create New...