Jump to content

dimitris1px

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimitris1px

  1. ignet , μακαρι να τα ηξερα ολα,,,, βλεποντας και κανοντας τα κανεις ολα.....φυσικα τα maps κανουν και στα 2, c320 kai c520 .
  2. Φιλε ignet , δεν βαζουμε το φακελλο abst320jan08 μεσα στο Mio device αλλα ΜΟΝΟ τα αρχεια που βρισκονται μεσα σε αυτο , δηλαδη κανουμε copy- paste τα εξης αρχεια: miomap.exe , data.zip, licence.db, miomap.exe.id και δεν κανουμε unzip to data.zip, Ελπιζω να βοηθησα...... Η συσκευη μου ΜΙΟ C520 δουλευει κανονικα και το bluetooth επισης.
  3. Γεια σε ολο το φορουμ. Εχω εδω και λιγο καιρο το ΜΙΟ C520 ... η πιο σωστη λυση ειναι να πιεσουμε τη Μιο στο Βελγιο να εκδωσει ενημερωμενους χαρτες για την Ελλαδα. Δηλαδη να παραπονεθουμε στα καταστηματα Γερμανος , Πλαισιο , Κωτσοβολος και οποιοδηποτε αλλο καταστημα που πουλανε τα ΜΙΟ σαν στραγαλια (μεγαλος αριθμος πωλησεων ) και αυτα με τη σειρα τους να πιεσουν τη ΜΙΟ στο Βελγιο να εκδωσουν ενημερωμενους χαρτες για την Ελλαδα-και να μας χορηγησουν το update δωρεαν - αλλοιως να σταματησουν να τα πουλανε στην Ελλαδα. Τωρα , σχετικα με το ξεκλειδωμα του Μιο εχω βρει απο site το επομενο λινκ : http://rapidshare.com/files/91857463/abst320JAN08.rar.html Αφου συνδεσουμε το ΜΙΟ520 με το PC μας ,μπορουμε να μπουμε και να δουμε το ΜΙΟ device . Παιρνουμε τα αρχεια που κατεβασαμε απο το rapidshare και τα κανουμε PASTE μεσα στο MIO device . Αυτο ηταν !!!!! Το ΜΙΟ εχει σπαστει..... Τωρα το επομενο ειναι να κατεβασουμε καλυτερους χαρτες ... Απο το λινκ *** βρηκα καλυτερο χαρτη για την ΕΛΛΑΔΑ . GREECE.fbl = 22.3MB ενω ο χαρτης που ειχα για Ελλαδα στην καρτα sd ηταν 15 MB. Αντικαθιστουμε παλι τον παλιο χαρτη των 15 ΜΒ με το νεο χαρτη 22.3 χαρτη κανοντας παλι COPY - PASTE Ας ελπισουμε στο μελλον να βρουμε απο που μπορουμε να κανουμε download καλυτερα ενημερωμενους χαρτες για την Ελλαδα. Οποιος βρει απο που ...να το κανει post ωστε και οι υπολοιποι να μπορεσουμε να ενημερωθουμε. ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...............
×
×
  • Create New...