Jump to content

HLEKTRONIKAKIAS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by HLEKTRONIKAKIAS

  1. Παιδιά όσο και αν το φόρτιζω δεν μου γίνεται πράσινο το λαμπάκι με τον φόρτιστη αυτοκινήτου σε πρίζα σπίτιου.Πόσο πρέπει να το φόρτισω το φόρτισα περίπου 8 ώρες,πειράζει;Πρέπει να το φόρτιζω με τη συσκευή ανοίχτη ή κλειστή.Γιάτι μόλις το έβαλα στην πρίζα άνοιξε από μόνο του και το φόρτισα έτσι.Φόρτιζει κλέιστο; Ζήτω συγνώμη για την έκταση του μυνήματος μου αλλά είμαι έντονα προβληματισμένος και θα το έκτιμουσα αν θα απαντούσατε.
  2. Ρε παιδιά μόλις πήρα τον μετατροπέα και μου κάνει νούμερα.Πιο συγκεκριμμένα όταν έχω τον διακόπτη στο OFF δεν ανάβει το πορτοκαλί λαμπάκι και όταν είναι στο ON ανάβει αλλά μου βγάζει μια ένδειξη ότι είναι στην πρίζα (βγάζει ένα εικονίδιο πρίζας) και δεν ανάφερει πουθενά ότι φορτίζει.Είσαστε σίγουροι ότι αυτό το μαράφετι φορτίζει αυτή την συσκευή;Απαντήστε μου σας παρακαλώ.Ευχαριστώ.
  3. Ευχαριστώ για τις αναφόρες σας αλλά μήπως μπόρειτε να μου δώσετε και τις εικόνες που είχε δώσει το παιδί με την πάτεντα;Ευχάριστω.
  4. Παιδιά αν μπορείτε βοηθήστε με , έχω πάρει αυτή την συσκευή και δεν είχε φορτιστή σπιτιού.Άπο την Dis μου ζήτανε 30 ευρώ ,έλεος :wacko:.Είχα δει πιο πάλια ένα θέμα για μια πάτεντα με τον φορτιστή αυτοκινήτου , μπορείτε να μου πείτε σε ποια σελίδα είναι αυτό ή να μου βρείτε μια πιο φτηνή λύση γιατί θεωρώ ότι είναι κοροιδία να πλήρωσω 30 ευρώ για ένα καλώδιο που κοστίζει 3 ευρώ σε αυτούς.
×
×
  • Create New...