Jump to content

gx1967

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

gx1967's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά λύστε μου μια απόρία: Τι ρόλο πάιζει στους Rapidshare accounts το TrafficShare;
  2. Αν κατάλαβα καλά, θες να βλέπεις όλα σου τα uploads. Τότε πρέπει να πας να φτιάξεις μια link list και ότι ανεβάζεις να το "πετάς" εκεί μέσα. Αν είσαι free user πας free zone >Create LinkList, βάζεις τα στοιχέια σου, και κάθε φορά που θες να αναβάσεις κάτι κάνεις login και το ανεβάζεις στην LinkList. Για τα delete links δεν ξέρω να γίνεται τίποτα.
  3. Για δοκίμασε αυτό: http://www.rsfind.com/
  4. Δες εδώ: http://rapidshare.com/news.html την ανακοίνωση της September 02, 2008 Επ' ευκαιρία να ρωτήσω κάτι: Αν έχει κάποιος ρremium account στο rapidshare, μπορεί να κατεβάζει από 2 PC ταυτόχρονα?
  5. Χρησιμοποιούσα το cryptload ένα φεγγάρι που είχα δανεικό premium account. Όταν πήγα να το χρησιμοποιήσω ως free, δεν μου δούλευε, μου έβγαζε problem:other και σκέφτηκα ότι δε θα δουλέυει. Μήπως ήθελε κάποια ρύθμιση?
  6. Δεν με ενδιαφέρει τόσο η ταχύτητα όσο το να βάζω τα links και να τ' αφήνω να κατεβάζει χωρίς να παλεύω με copy-paste
  7. Υπάρχει κάποιος download manager που να δουλεύει για free users του Rapidshare?
  8. Ναι συγνώμη δεν το είδα, όχι βάλε...
  9. Jack the Ripper με τον Klaus Kinski? (Παρεμπιπτόντως η απορία μου δεν ήταν που βρίσκετε υλικό από ταινίες που δεν έχουν κυκλοφορήσει, αυτά που είπες είναι λίγο- πολύ γνωστά αν και σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση προθυμία σου για να μου απαντήσεις. Η απορία μου είναι πως μπορείτε και παίζετε με αυτές από την άποψη ότι το βρίσκο λίγο παράξενο...)
  10. sorry που σας σπάω τα ....νεύρα, αλλά δεν μου λύσατε την απορία, αυτό το Valkyrie δεν έχει καν προβληθεί παγκοσμίως..
  11. Συγνώμη ρε παληκάρια, παρακολουθώ το τόπικ μερικές μέρες, λύστε μου μια απορία: Πως παίζετε με ακυκλοφόρητες ταινίες?!?!?
  12. Ναι, το είδα και ξαναγράφτηκα, ευχαριστώ!!!
  13. έχεις να προτείνεις κάποιο με πολλους ελληνικούς τίτλους? ευχαριστώ
  14. Έστειλα σε moderators, administrator τζίφος...
×
×
  • Create New...