Jump to content

omologa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About omologa

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

omologa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Επισκέψου την σχετική σελίδα της i-Call στο link: http://www.i-call.gr/mobile.aspx?rec=4 και ακολούθησε τις οδηγίες εγκατάστασης που αφορούν το Νοκια Ε61i. Στην συνέχεια βεβαιώσου ότι στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου στην ιστοσελίδα της i-Call (https://www.i-call.gr/MySettings.aspx στην επιλογή "Ρυθμίσεις Τηελφωνίας SIP") ότι η επιλογή "Το SIP τηλέφωνό μου υποστηρίζει την κωδικοποίηση G729" είναι τσεκαρισμένη στο "Ναι". Εαν κάνεις αυτάς τα δύο βήματα το Ε51 θα δουλεύει άψογα. Προσωπικά έχω και αριθμό i-Call In της μορφής 211-ΧΧΧΧΧΧΧ και οι κλήσεις από το σταθερό δίκτυο προς το κινητό δουλεύουν μια χαρά.
  2. διάβασε την προηγούμενη σελίδα
  3. Τελικά μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα την λύση. Στις ρυθμίσεις του λογαριασμού μου στο i-call είχα απενεργοποιήσει την επιλογή υποστήριξης του πρωτόκολου G729 για να είναι συμβατό με TrixBox (Asterisk). Επαναφέροντας αυτή την επιλογή το Ε51 δεν "κολλάει" πιά όταν απαντάς μία εισερχόμενη κλήση VOIP από i-call. Τώρα το γιατί δουλεύει άψογα στο Ε61i χωρίς αυτή την ρύθμιση απορίας άξιον.... Υποτίθεται ότι το Ε51 υποστηρίζει το MSN (Windows Live Messenger) από την επιλογή Downloads όπου θα έπρεπε να εμφανίζεται το πρόγραμμα εγκατάστασης της εφαρμογής. Όμως κάτι τέτοιο δεν είναι διαθέσιμο ακόμα για την Ελλάδα, παρά τις διαβεβαιώσεις της Nokia. Για αυτούς που θέλουν να εγκαταστήσουν την εφαρμογή υπάρχει σχετικό link http://www.symbianv3.com/new-windows-live-messenger-perfect όπου μπορούν να την εγκαταστήσουν ανεξάρτητα από την Nokia
  4. Έχει κατορθώσει κανείς να διαμορφώσει το Ε51 για κλήσεις VOIP μέσω i-Call? Έβαλα τις ίδιες παραμέτρους με αυτές που χρησιμοποιώ στο Ε61i, το οποίο δουλεύει άψογα, όμως στο Ε51 υπάρχει το πρόβλημα ότι όταν προσπαθείς να απαντήσεις εισερχόμενη VOIP κλήση το τηλέφωνο "παγώνει" και δεν ανταποκρίνεται με τίποτα και πρέπει να αφαιρέσεις την μπαταρία για να ξαναδουλέψει. Οι εξερχόμενες VOIP κλήσεις μέσω i-call δουλεύουν όμως μια χαρά. Εφόσον στο Ε61i που τρέχει το ίδιο λογισμικό με το Ε51 δουλεύουν όλα μια χαρά τότε θα πρέπει να υπάρχει μάλλον κάποιο Bug στο firmaware του E51. Κανείς που να έχει δοκιμάσει με επιτυχία?
×
×
  • Create New...