Jump to content

Mitsakos80

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Mitsakos80

  1. στο Ν95 οι ρυθμίσεις του GPS πρεπει να είναι στο προσαρμοσμενο??? σαν πολυ να αργει να βρει το GPS....
  2. Παίδες εμένα το προγραμμα δουλεύει super! μου έστειλε ενα χαρτη ο dnik69 γυρω στα 60mb και είναι κομπλε! Το μόνο που θέλω να ρωτήσω είναι γιατι στη φωνητική πλοήγηση μου λέει δυο φορες που να στρίψω... Πχ. "Στα 200 μετρα στρίψε δεξιά.. και δεξιά" ενώ στην ουσία στρίβω μόνο μια φορα! :rolleyes: ???
  3. Ευχαριστω φίλε μου. Θα το τσεκάρω και θα σου πω... ;)
  4. Ελλάδα και μετα zoom στην Αθήνα... Απο την αρχη που ξεκιναει με έχει στη Γερμανία. Πάλι όλα μαύρα είναι.:(
  5. Μαυριλα... και η θάλασσα μωβ! Εγω θέλω να τους βλέπω κανονικα. Επίσης στο 57 post ο giogio είχε βάλει κάποιους χαρτες direct download απο το rapidshare Πήγα να τους κατεβάσω αλλά το αρχείο δεν υπάρχει. Μήπως έχει καποιος άλλος καποιο link???
  6. Φίλοι μου καλησπέρα. Έχω το E65 και πέρασα τους χάρτες βάση των οδηγιών στη πρωτη σελίδα. Αν και δεν έχω εσωτερικο GPS για να ανοίξουν οι χάρτες θέλω να πάρω απο το πλαίσιο το παρακάτω: http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=943673 Είναι καλό? Το βασικό που ήθελα να ρωτήσω είναι το εξης: Οι χάρτες οταν ανοίγουν είναι μαύροι. Πάω στην Αθήνα και φορτώνουν οι μεγάλοι δρόμοι και εθνικές οδοί... Τι λάθος μπορεί να έχω κάνει? Οι ονομασίες και τα ξεκλειδώματα είναι όλα ΟΚ... Καμιά ιδέα? :confused:
  7. Φίλε μου δυστυχώς για τα ονόματα με ελληνικούς χαρακτήρες μόνο στο PC σου θα το δεις. Εγώ όπου έχω δοκιμάσει (κινητά, cd με mp3 για το αυτοκίνητο κτλ) μόλις δούν ελληνικούς χαρακτήρες απλά δεν τους βγάζουν. Το 99% των mp3 που έχω τα tag είναι όλα με λατινικούς χαρακτήρες..:worry:
  8. Το προγραμματάκι λέει πολλά!!! ο ήχος ίσως να είναι λίγο πιο χαμηλός απο το player του Nokia αλλά μικρό το κακό μπροστά σε αυτά που έχει.... Αξίζει να το κάνετε εγκατάσταση. Σύνδεσμος: LCG Jucebox
  9. Καμία εφαρμογή για Μουσική και οργάνωση κομματιών? να φτιάχνουμε λίστες αναπαραγωγής κτλ....:rolleyes:
  10. Σας ευχαριστώ! έβαλα το alarm manager τελικά.:):):)
  11. Φίλοι μου καλησπέρα. μεχρι σημερα ήμουν κάτοχος sony ericsson. Αγόρασα το Ε65 εδώ και 5 μέρες και μπορώ να πώ ότι το κινητάκι είναι απλά απίστευτο.Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω όμως μια απορία. Πώς μπορώ να βάλω ξυπνητήρι απο Δευτερα εώς Παρασκευή? το μόνο που βλέπω είναι οτι έχει στην ώρα αφύπνηση. Δεν βολεύει όμώς. Αν δεν υπάρχει απο το κινητο μήπως έχετε καμία εφαρμογή java για αφύπνηση? Σας ευχαριστώ. ;)
×
×
  • Create New...