Jump to content

hyperionsky

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

hyperionsky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παίδες μήπως γνωρίζει κανείς αν το k610i υποστηρίζει memory stick micro 2GB;
  2. OK. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Μάλλον θα το τσιμπήσω.
  3. Δηλαδή δεν μπορώ να το κάνω "ελληνικό" μόνος μου π.χ. περνώντας από πάνω το αντίστοιχο firmware ή με update. Πρέπει να το πάω στην ελλάδα (εκτός και αν γίνεται να το κάνει κάποιο ιταλικό service center).
  4. Παίδες λίγη βοήθεια! Θέλω να αγοράσω άμεσα αυτό το κινητό, αλλά επειδή είμαι Ιταλία θέλω να ξέρω αν γίνεται να του περάσω το ελληνικό firmware/menu και πώς. Είναι το πρώτο μου SonyEricksson και ως εκ τούτου συγχωρήστε την ασχετοσύνη μου!
  5. Το PCB133LBE είναι σειριακό....
  6. Στο site της Samsung βρήκα αυτό το καλώδιο για το E700 με κωδικό PCB133LBE : http://gr.samsungmobile.com/mobile_phone/sgh-e700/accessory.jsp Σε κάποιο κατάστημα που το βρήκα όμως μου είπαν ότι δεν κάνει για το Ε700. Πάνω στην συσκευασία δεν αναφέρεται με ποιες συσκευές είναι συμβατό. Ξέρει κανείς τί παίζει ή το έχει δοκιμάσει;
  7. Ρυθμίσεις εννούσα τί βάζω για την cosmote. Στο site της λέει να στείλω μην. στο 1651 - MMS N για Νοkia, MMS E για Ericksson! Εγώ τί στέλνω;
  8. Παιδιά μήπως μπορεί κανείς να μου πει τί ρυθμίσεις/βήματα χρειάζονται για να στείλω ΜΜS με το Ε700; Έχω Cosmote! Ευχαριστώ!
  9. Από σήμα πως πάει δεν μας είπατε οι κατέχοντες... Πιάνει καλά;
×
×
  • Create New...