Jump to content

Guard

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Guard

  1. Εχω βρει διαφορα προγραμματα παλμογραφου κ καποια σε usb, αλλα δε βλεπω να ειναι συμβατα. Ειμαι στο ψάξιμο, μολις πετύχει κατι, απευθείας η ιδιοκατασκευη, θα πω αποτελεσματα. Για το oziexplorer, εχω 4-5 εκδοσεις για φορητα, αλλα ακομα δεν εχω καταφερει να βαλω καποιο. Οπως λεει ο bbb το ψαχνω για 4.2. η για win2003 κ βλεπουμε.
  2. Ti να πω !!! Ακομα δε προλαβα να διαβασω αυτα που εγραψα κ απαντησες !!! Faster than the speed of light. Φιλε bbb .... χιλια ευχαριστω. Για να τα χωνέψω τωρα, θα πρεπει να παρω αντιοξινα κ θα κανω κ κανενα 24ωρο :lol::lol::lol: Χαιρετίσματα σε ολα τα παιδια.
  3. Γεια σας παίδες. Καλως σας βρηκα κ πολλα συγχαρητηρια σε ολους οσους βοηθουν τους νεους στο αθλημα. Εδω κ ενα μηνα πηρα κ εγω το 290. Μολις το ειδα με 100ε το τσακωσα χωρις δευτερη σκεψη. Απο οτι βλεπω σαν GPS το μηχανακι παει πολυ καλα (συγκριτικα με το garmin etrex που εχω ειναι κλασεις πιο πανω), τουλαχιστον για το νομο Θεσσαλονικης που το εχω δουλεψει κ ακομα κ τα παιδιά μου (5,8χρ) το δουλεουν πανευκολα βαζοντας νεους προορισμους. Το destinator δεν το εχω βαλει... ακομα, αλλα μαλλον απο οτι βλεπω, θα το βαλω συντομα. Αυτο που με "χαλαει", ειναι οτι ενω του εχω βαλει καποια παιχνιδακια (pack-man κλπ), δε μπορει να τα τρεξει λογω οθονης (δε φαινονται ολοκληρα...) η κατι αλλο που δε ξερω, μια κ πρωτη φορα πιανω στα χερια μου pna. Η ερωτηση προς τους γνωστες ειναι. 1. Δεχεται εκτος απο τα windows 4.2. κατι νεωτερο κ ποιο (τουλαχιστον να γυριζει η οθονη)? Δοκιμασα τα mobile 6.0 , Windows Mobile 6 Professional Sdk , k.α. χωρις αποτελεσμα. Τι παιζει, μηπως ειναι κλειδωμενα...? Kαποια στιγμη, εαν αναβαθμισω τα windows θα χασω τον navigator της dis ? 2. Του αρκει η εσωτερικη μνημη που εχει για να βαλεις καποια εξτρα πραγματα σαν το ozi explorer, παλμογραφο κλπ γιατι σε πολλα βγαζει μήνυμα οτι δεν επαρκει η μνημη ? 3. Εχω βρει διαφορα καλουδια για να του βαλω, αλλα λεει οτι δεν ειναι συμβατα. Τι ειδους προγραμματα θα μπορουσαν να μπουν στο μηχανακι κ για τι μηχανημα (για windows mobile, για pda, για pna, για... smart phones) ? 4. Το δεξι κλικ που ειναι ρε παιδες ? Ευχαριστω προκαταβολικα κ sorry για τα πολλα....
×
×
  • Create New...