Jump to content

CSinneR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About CSinneR

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

CSinneR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το αστείο της υπόθεσης είναι το εξής: Μόλις ανέβασα τους τόνους και ήμουν έτοιμος να αρχίσω τα καντήλια μου λέει είναι η συμφωνία μας με την Asus αυτή.. Του λέω οι πελάτες σας το ξέρουν για αυτές τις ωραίες συμφωνίες που κάνετε? Και έλεγε τα δικά του.. Τώρα περιμένω τηλέφωνο απο το Plaisio. Αν πάω και δεν δω καινούργιο κλειστό κουτί τους πάω δικαστικά.
  2. Καλησπέρα και απο μένα.. Πολύ προσοχή σε όλους όσους αγοράσουν από το plaisio οι άνθρωποι είναι μεγάλοι καραγκιόζηδες! Πήρα το Asus 1000Η και σε δύο ώρες που το άνοιξα είδα ότι η μισή οθόνη δεν δούλευε.. Πήγα στο μαγαζί για άμεση αντικατάσταση και μου είπαν “πάρτο σπίτι και βγάκε άκρη, έχει σφραγίδα κύριε η απόδειξη για την συμφωνία μας με την Asus(σφραγίδα δεν υπάρχει πουθενά). Το πήρα λοιπόν και επί δύο μέρες παίρνω την Asus χωρίς καμία τύχη. Τους το ξαναπήγα και είπα στον Κύριο υπεύθυνο άκου δύο λύσεις: Αν πιάσεις γραμμή από το σπίτι σου στο χαρίζω, αν όμως γυρίσουν και μου πούν ότι η εγγύηση έληξε για την οθόνη (αναφέρει μέσα στην εγγύηση 3 μέρες) θα το πληρώσεις από την τσέπη σου, μια που είσαι τόσο σίγουρος για την αξιοπιστία και τις συνεργασίες σας. Το άφησα αφού μάλωσα και τους είπα οτι θα παραμείνει εκεί και περιμένω ειδοποίηση για νεότερα. Αυτό είναι το Plaisio παιδιά.. Προ ημερών τους πήγα ένα πολυμηχάνημα Cannon, 2 ωρών δεν δούλεψε ποτέ.. Μαλώσαμε και μας το άλλαξαν.. Έτσι το plaisio.. Συμβουλή φορτώστε με καντίλια γιατί είναι απατεώνες.. Θα σας πω ένα απλό πράγμα αν αγοράσω απο το εξωτερικό έχω εγγύηση 2 έτη σωστά? Σωστά.. Πιος μου λέει εμένα ότι δεν τα αγοράσαν απο το εξωτερικό με κόστος 140 ευρώ το καθένα τα πουλάνε 449 και όταν πάθει κάτι πάρτε την Asus.(Της οποίας το service εδρεύει μόνο στην Ιταλία παράξενο ε?) Όσο για τους πωλητές πρέπει κάποτε να γίνουν υπεύθυνα άτομα και να ενημερώνουν τον πελάτη για τις εγγυήσεις και για τα προβλήματα που μπορεί να έχει, όχι μόνο να πουλάνε προϊόντα.. Πήγα απο το Public επειδή αγανάκτησα και ρώτησα ένα πωλητή και του λεώ αν το αγοράσω και επιστρέψω σε δύο ώρες και σου πω ότι έχει πρόβλημα, τι γίνετε σε αυτήν την περίπτωση? Μου απαντάει ότι σου επιστρέφω τα χρήματα ή σου κάνω άμεση αντικατάσταση με άλλο.. Καταλαβαίνετε τι απατεώνες είναι στο Plaisio.. Πρέπει να ξυπνήσουμε και να μην ξανα αγοράσουμε τίποτα απο κει..
  3. 1) Den ipostirizi Java 2) Den allazoun themata.. 3) Exi chinese os kai den exi kamia sxesi me to apple os 4) exi camera 1,3 kai kapies siskeues 2.0 5) Den egathistontai efarmoges para mono apo tous idious otan anakoinosoun updates. Genikotera to tilefono einai kirios gia mouri den einai gia efarmoges!
  4. Douleui me 2 sim , testarismeno me 2 cosmote, 1 q telecom - 1 vodafone, 1 cosmote - 1 vodafone, 1 cosmote - q telecom.. Oi sim allazoun apo esoteriko menou kai i allagi perni molis 1 sec! den einai tautoxrona energes kai oi dio..
  5. To exo dokimasi kai einai arketa aksiologo.. To parigilia giati ithela na to aksiologiso gia ena review poy mou zitithike.. Ta poli kala tou simia Othoni afis, 2 sims, 2 batteries, me to kounima allagi song, kai othoni automatou landscape otan girisis to phone me poli kali autonomia.. An endiaferese na mou pis giati meta to review thelo na to doso.. se timi akros kali!!
×
×
  • Create New...