Jump to content

zouloumis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by zouloumis

  1. zouloumis

    Sony Xperia Z1

    Δεν έχω διαβάσει όλο το νήμα. Θέλω να μου πουν αυτοί του έχουν πάρει γλειφιτζούρι αν πιπιλίζεται καλά. Με έχει πιάσει μια υπογλυκαιμία και το σκέφτομαι.
  2. ε εντάξει δεν είναι πολλά. αν κολλάει κοίτα μη φταίει κάποια από αυτές
  3. Αυτό που έχω μάθει είναι ότι όσο το παραφορτώνεις και πειράζεις το σύστημα όλο και κάτι θα πάει στραβά. Να βάζεις εφαρμογές αλλά αυτές που χρειάζεσαι, το βάζεις άχρηστα (το έχω κάνει κι εγώ πολλές φορές είτε από περιέργεια είτε για δοκιμή) γίνεται μπάχαλο. Έχουμε κάνει τα smartphone micro pc.
  4. Δε μπορώ να καταλάβω, πως έκατσε; Αν ήταν εντάξει κάτι έκανες. Κάνε μια σε εργοστασιακές ρυθμίσεις να δεις τι φταίει. Από ότι διάβασα εδώ του έχουνε σούρει τα μύρια όσα. Εγώ δεν είδα τίποτα.
  5. Λοιπόν το έχω σε χρήση κι εγώ. Αφού είχα δοκιμάσει και το Xperia tipo. Εγώ μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα έχει προεγκαταστημένη την έκδοση 4.1.1 – 11.3.Α.0.47. Αν και ακόμα αρχή κανένα κόλλημα δεν έχω αντιμετωπίσει. Λίγο στο θέμα αισθητικής νομίζω ότι το tipo είναι πιο όμορφο αλλά αυτό το κρίνεται μόλις το δείτε από κοντά. Αυτά προς το παρόν.
  6. Τώρα εφτιαξε. Δε ξέρω ποσο θα κρατησει αλλά είναι τσεκαρισμένο οτι φταίει η ΓΟΥΝΤ. Σε vodafone δούλευε κανονικά. Τέλος πάντων πιστέυω να μη ξαναχαλάσει γιατί ο Opera mini 4.2 είναι πολλες κλάσεις ανωτερος και γρηγοροτερος.
  7. Τώρα εφτιαξε. Δε ξέρω ποσο θα κρατησει αλλά είναι τσεκαρισμένο οτι φταίει η ΓΟΥΝΤ. Σε vodafone δούλευε κανονικά. Τέλος πάντων πιστέυω να μη ξαναχαλάσει γιατί ο Opera mini 4.2 είναι πολλες κλάσεις ανωτερος και γρηγοροτερος.
  8. Τί μπέρδεμα γίνεται με το APN gint στη Wind F2G απο χθές 14/12;; Μήπως κοψανε τον opera mini λογω της προσφοράς και του μεγάλου ογκου δεδομένων στο κατέβασμα; Το προβλημα είναι διαπιστωμένο αν δείτε και σε άλλα θέματα. Μηπως βρηκε κανένας κάποιο κολπο να ξεπεραστεί το προβλημα; Μηπως πρέπει να καλέσουμε τη τεχνική εξυπηρετηση; Δεν είναι σωστα πράματα αυτά....
  9. Δε παίζει φίλε μου ο opera mini και σε μένα. Τι μούφα ειναι αυτή; Μήπως το κλείσανε λογω traffic?
  10. Ρε παιδιά πως γίνεται default ρύθμιση για μη απόκρυψη του αριθμού εκτός το πρόθεμα *31#?
  11. Αν πάρεις το Linksys Voip Router SPA3102 και το ρυθμίσεις θα κάνεις αυτό που λές και με κλειστό PC.
×
×
  • Create New...