Jump to content

aktibistis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About aktibistis

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

aktibistis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά. Τι γίνεται με τα τελωνεία συνέχεια δινω3 ευρα για να παραλάβω ξέρει κανείς κάτι για να τα αποφύγω; πλέον παιρναει Κινητο χωρίς τελωνειω; αυτό με το κάτω από 45 ευρώ ισχύει ακόμα; και αν παραγγείλεις από Ευρώπη Τελωνειο τελικά παίζει η όχι; συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις ας απαντήσει κάποιος που ξέρει σίγουρα ευχαριστώ.
  2. φιλε την δευτερα το παω στην samsung service αν γινει κατι θα σε ενημερωσω
  3. φιλος ευχαριστω κατεβασα το update αλλα δεν βρισκω το προγραμμα ι6410 μπορω να το βρω καπου αλλου ξερεις?
  4. οκ δεν πειραζει μηπως ξερεις πως θα κατεβασω fireware μαζι με το προγραμμα i6410gia h1? γιατι παω στην σελιδα http://samsung-firmware.webs.com και δεν μπορω να κατεβασω κατι οπως λεει ο SiliconDreamsGR παραπανω
  5. ta μονα που βγαζει ειναι ...... ενα κοκκινο κυκλακι ενα ανθρωπακι την ωρα το εικονιδειο καρτας μνημησ και την μπαταρια στην μεση τισ οθονης μια καρτα sim και κατω απο αυτην κατι γραμουλες που σημενει οτι προσπαθει να διαβασει την σιμ αν πατησω μια φορα στην οθονη μενει μονο το εικονιδιο τις sim .ολα τα αλλα ειναι μαυρα και pin οχι δεν μου δινει επιλογη να βαλω .που θα βρω να κατεβασω ενα firmware h1? ισωσ μπορεσω να το βαλω
  6. [λοιπον ειναι h1 αν κρινω απο σιγκριση τις μπροστινης καμερας [αυτο που κανει ειναι βγαζει την διευθηνση τις εταιριας μετα 360 μετα μια εικονικη sim kai εκει κολλαει εμφανιζεται πανω αριστερα ενα ανθρωπακι που δεν ξερω τι σημαινει
  7. ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙSH μιας και βλεπω οτι λειτουργει το πατημα κατω φωνης power και καμερα βγαζωντας μου ενδειξη download αλλα πως θα μαθω αν ειναι μ1 η h1 ? ξερει κανεις να μου πει?
  8. που λεει αν ειναι Μ1 η Η1 φιλος? πως τα ξεχωριζεις φιλος για να σου πω?οπως ειπα το κινητο δεν ειναι δικο μου και δεν ξερω τι απο τα δυο ειναι
  9. για σας παιδια σημερα πηρα ενα 360 samsung gia να προσπαθησω να το φτιαξω. το προβλημα που παρουσιαζει ειναι οτι με καρτα μνημης και καρτα σιμ το ανοιγω και ενω βγαζει λογωτυπο κτλ παει να κανει αναγνωση τισ σιμ και εκει κολλαει ξερει κανεις τι μπορω να κανω για να το φτιαξω?δοκιμασα και αλλες sim αλλα τιποτα.πλεασε μια βοηθεια!!!
  10. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΟ ΜΟΤΟΡΟΛΑ Α1200ε και δεν μπορω να αποθηκευσω τα sms στον υπολογιστη εχει καταφερει κανεις να το κανει και αν ναι πως και επισεισ το συνδεω στο pc και μετα αποσυνδεεται please μια βοηθεια!!
  11. ρε παιδια ξερει κανενας την διευθυνση για να κατεβασω το greck full destinator 7 pna apo to rapidshare me tis ενημερωσεις του?
  12. Γεια σας παιδες εχω ενα προβληματακι και παλι με το κινητο οταν μιλαω με καποιον στο κινητο τον ακουω με δυσκολια δεν ειναι απο τις ρυθμισεισ το προβλημα αλλα απο hardware ξερει κανεισ τη μπορω να κανω μονος μου χωρις να το στειλω για επισκευη μεσω εγγυησης?
  13. Για σας και παλι τελικα το προβλημα της καρτας λυθηκε με φορματ απο τον υπολογιστη αφου πρωτα την εκανα μορφοποιηση απο το κινητο. τωρα χερει κανεις πως μπορω να κανω αυτο το κινητο πιο γρηγορο και που μπορω να βρω προσοψη σε λογικη τιμη γιατι η οθονη μου ειναι τινκα στισ γραντζουνιες λογω της δουλειας μου?
  14. Άλλος τρόπος για να βρω τον κωδικό της κάρτας μνήμης από Ν73 music edition υπάρχει?
  15. δεν βρισκω το αρχειο mmcstore στοc:\system σιγουρα ειναι σε αυτο το μερος ? η εχει διαφορετικο ονομα? μιλαμε για το n73 Μ.Ε.
×
×
  • Create New...