Jump to content

mousoudofatsa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mousoudofatsa

  1. Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ να είστε καλά και σίγουρα δεν περίμενα κάτι αρκετά καλό να μην έχει ανταγωνισμό..... Μέχρι την παρασκευή θα το κατέχω ... κάποιος που το αγόρασε απο ηλεκτρονικό site και το πήρε οικονομικά πχ 384 €? Σκέφτομαι να το αγοράσω έτσι έχετε να μου κάνετε συστάσεις γι αυτό???
  2. Καινουρια version εννοώ τη σειρά του τηλεφώνου μην μου δώσουν κάποια παλιά έκδοση πιο προβληματική σε hardware ή σε μπαταρία ας πούμε πρέπει να γράφει el και στα πόσα 1000αρα περιελαμβάνεται συνήθως? γιατι κάτι διάβαζα για παραπάνω.. Επίσης γιατί σε άλλεσ συσκευασίες έχει το τρίποδο και άλλες το tv-out παίζει κάτι εκεί που πρέπει να προσέξω?? Παρόλα αυτά σε ευχαριστώ για τη άμεση απάντηση σου..
  3. Καλημέρα παιδιά, ετοιμάζομαι να πάρω το satio θα ήθελα να ξέρω τι πρέπει να προσέξω κατά την αγορά του πχ. μπαταρία , πως θα ανακαλύψω ποιά ειναι η καινούρια version τηλεφώνου και ποια η παλιά, αν τελικά αξίζει την αγορά του γιατί διάβασα όλα τα σχόλια σας και είδα οτι οι απόψεις είναι 50/50. Με ενδιαφέρει κατα βάσην να είναι παραμετροποιήσιμο το λειτουργικό symbia και απο οτι ειδα είνα... αλλά και η κάμερα του. Επίσης κάποιοι είδα οτι μπερδεύονται αρκετά με το περιβάλον του λειτουργικού και οτι το vivaz είναι πιο σωστά δομημένο... Κάπου λοιπόν μπερδεύτηκα και δυσκολεύομαι να πάρω τη σωστή απόφαση. Μετά απο καιρό χρήσης του satio υπάρχει κάποιος να με παροτρύνει πιο πολύ η να με αποτρέψει στην αγορά του??? Ευχαριστώ πάρα πολύ..
  4. Παιδιά καλημέρα κι απο εμένα.. Ψάχνωντας για μικρό κινητό που θα μου είναι ευχρηστο στη δουλειά κατέληξα στο neonode και στο samsung p520 armani .. Σαν τελική μου επιλογή ειναι το neonode φυσικά απλά με ανησυχεί το θέμα με το sar. Βέβαια εξίσου υψηλης ακτινοβολίας κινητα περάσανε απο τα χέρια μου χωρίς να το ξερώ, κι απ'τα αυτια μου επίσης.. Αξίζει σαν τηλεφωνάκι?? Έχω μιλήσει με την αντιπροσωπεία και μου είπαν οτι το κόστος του ειναι στα 130 euro .. Βλέπω όμως τον πανικο για το sar και άρχισα να δυστάζω. Το samsung δε που έχω διαλέξει σαν 2η επιλογή έχει περισσότερο sar .. Μια βοήθεια απόψεων θα με διευκόλυνε στο δείλημα μου. Εννοείται οτι έχω διαβάσει όλα τα θέματα που γράφτηκαν εδώ μέσα κ προβληματίστηκα... Ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά..
×
×
  • Create New...