Jump to content

macedonas_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by macedonas_

  1. Ιντα θες ορε κοπέλι σε τέτοια κακόφημα μαγαζιά ???????:lol::lol::lol:
  2. Θα σου κάνω μια χαζή ερώτηση. χάρτη έβαλες μέσα ;
  3. Λόγω πίεσης δουλειάς δεν προλαβαίνω να <παίξω> πολύ. Μόνο τις μικρές ώρες. μουρμουράει και η γυναίκα........:O -βρήκες πάλι να ασχολείσε:wacko: Αλλά που θα μου πάει:lol::lol:
  4. Εγκατάσταση destinator 7 pna *** Δημιουργούμε 2 φακέλους. Ονομάζουμε τον ένα media και το άλλο mobileNavigator Ανοίγουμε τον φάκελο mobileNavigator και βάζουμε μέσα χύμα το dest (αφού πρώτα το έχουμε αποσυμπιέσει) Το destinator exe το μετονομάζουμε σε MobileNavigator Ανοίγουμε το destinator ρυθμίσεις παραμέτρων (ανοίγει με το σημειωματάριο) Και αλλάζουμε το PORT σε 1 και το BAUD_RATE σε 9600 το κλείνουμε και όταν μας ρωτήσει αν θέλουμε να αποθηκευτούν οι αλλαγές πατάμε ναι. Επειδή το πρόγραμμα δεν περιέχει χάρτη . βάζουμε μέσα χύμα το χάρτη της Ελλάδας (στο φάκελο mobile navigator που έχουμε και το πρόγραμμα) Τον φάκελο (GrecceU) που θα δημιουργηθεί μετά την αποσυμπίεση *** Με τον ίδιο τρόπο βάζουμε και όποιον άλλο χάρτη θέλουμε.(υπάρχουν για όλο τον κόσμο σχεδόν.) Καλή επιτυχία. Υ.Γ. Το πρόγραμμα είναι προσφορά του φίλου tolisxlv , το ίδιο και ο χάρτης
  5. Λοιπόν έχουμε και λέμε. Είσοδο για να συνδέσεις κάμερα δεν έχει, και απο ότι διάβασα στο manual του δεν γράφει τίποτα σχετικό. Περιέχει τα πάντα στο κουτί του. Τροφοδοτικό αυτοκινήτου,τροφοδοτικό σπιτιού,καλώδιο usb ,υφασμάτινο κάλυμα μεταφοράς,και βεντούζα στήριξης αυτοκινήτου. Η βεντούζα φαίνετε αρκετά στιβαρή.(σε Κυριακάτικη βόλτα με τα τζιπάκια σε καμιά 50αριά χλμ χώμα πέτρες και λάσπες με πολυυυυυυυυυυυύ τράνταγμα δεν κατάλαβε το παραμικρό. Το navimate xtreme πολύ καλό πρόγραμμα για εκτός δρόμου, με χωματόδρομους στο βουνό που ούτε απο τη φαντασία μου δεν περνούσε οτι θα υπήρχαν.Επίσης έχει τη δυνατότητα να κάνεις καταγραφή της πορείας σου σε μέρος που δεν υπάρχει χαρτογράφηση και να το αποθηκεύσεις για μελοντική χρήση. Το destinator το έβαλα σε μιά άλλη καρτούλα μαζί με όλους τους χάρτες της Ευρώπης και απλώς την αλλάζω οταν θέλω αυτό το πρόγραμμα.(ένα επίπεδο ανώτερο απο το xtreme στη χαρτογράφηση εντός σχεδίου πόλεως.) Ένα άλλο που μου άρεσε στη συσκευή είναι η μεγάλη αυτονομία της μπαταρίας του(1900mAh) και σε συνδιασμό με το οτι δεν εξέχουν κεραίες και τέτοια πράγματα μπορείς να το κουβαλάς στη τσέπη σου στις βόλτες και στις περιηγήσεις σου. Το λειτουργικό του είναι windows ce net αλλά έβαλα πολύ εύκολα το destinator . Τώρα πειραματίζομαι με το I go Στο επόμενο post ο τρόπος εγκατάστασης του destinator.
  6. Τελικά το πήρα:lol: Με χάρτες της ανάβασης.(navimate xtreme) Μετά απο ολοήμερο ξενύχτη του έβαλα και το destinator 7 με χάρτες απο όλη την Ευρώπη.:D:D Σαν πρώτη εντύπωση με το μηχάνημα έμεινα καταενθουσιασμένος. Πολύ γρήγορο στην επαναδρομολόγηση με ωραία οθόνη. Μέσα στο σπίτι πιάνει 7 δορυφόρους γρήγορα. Όποιος ενδιαφέρεται για λεπτομέρειες ας ρωτήσει.
  7. Τι λέτε γι'αυτό το pna ; Έχει πάνω περασμένο το navimate xtreme με χάρτες της ανάβασης γι'αυτό και με ενδιαφέρει. Αλλά γράφει οτι είναι συμβατό και με το destinator kai to mio map. Να υποθέσω οτι δεν είναι κλειδωμένο ; Λέτε να δούμε καμιά στροφή απο τις εταιρίες προς ξεκλήδωτες συσκευές ; Το πουλάν και σκέτο χωρίς χάρτες.!!
×
×
  • Create New...