Jump to content

alexbada

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by alexbada

  1. Για σε ολους τους φιλους και εγω εχω φτασει μεχρει του σημειου 9 στις οδηγιες του leftezi δυστηχως το site είναι ακόμα κάτω και δεν μπορω να γραφτω ουτε να κανω το πιστοποιητικό.
  2. Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση , στη σελιδα που προανεφερα μπαινω μεσα φτανω εως το 12 του οδηγου του leftezi ( http://img340.imageshack.us/img340/390/11bk9.png ) η σελιδα ειναι λιγο αλλαγμενη δεν βλεπω ομως που μπορω να κανω file upload για να ανοιξω καποιο παραθυρο του pc οπως στην φωτογραφια ,αν μπορεις σε παρακαλω να με βοηθησεις σε αυτο το σημειο ,ευχαριστω και παλι για την υπομονη σου. για των lux εχω μια ερωτηση με τα προγραματα αυτα δεν χρειαζομαστε αλλο να μπουμε στην σελιδα https://www.symbiansigned.com????
  3. Για σε ολους τους φιλους η σελιδα https://www.symbiansigned.com ανοιξε μπορει καποιος φιλος να μου πει την διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω μετα την εγγραφη εννοειται εχω κανει ολην την διαδικασια πριν ως το 9 των οδηγιων του leftezi . Ευχαριστω.
  4. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ Itchrist86 για την βοηθεια !!!!
  5. menios_t Ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια >>!!!
  6. Για σε ολους τους φιλους και εγω εχω φτασει μεχρει του σημειου 9 στις οδηγιες του leftezi δυστηχως το site είναι ακόμα κάτω και δεν μπορω να γραφτω ουτε να κανω το πιστοποιητικό,αν μπορει καποιος φιλος που ειναι στο site οταν ανοιξει η σελιδα ας μου κανει ενα πιστοποιητικο οτι χρειαζεται ειναι εδω: http://rapidshare.com/files/91521393/xyz.csr.html ολο το αρχειο ειναι εδω: http://rapidshare.com/files/91524084/xyz.rar.html ευχαριστω για τον χρονο σας.
  7. Για σου The_Godfather .Ευχαριστω για την απαντηση. Και στον Itchrist86 ενα για ειναι πολυ ενταξει!! Για The_Godfather αν καταλαβα θα δουλεψει απο αυριο η ιστοσελιδα για ορισμενο χρονο η οχι ? βλεπεις τα αγγλικα μου δεν ειναι τα καλυτερα!!Αν ναι και εισαι online βοηθησε λιγο την κατασταση ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση.
  8. Για σε ολους εχω κανει ολα οσα λεει ο leftezi χρειαζομε ενα ποιστοποιητικο εχω κολλησει στο 10 το csr file το εχω ανεβασει εδω http://rapidshare.com/files/91521393/xyz.csr.html ολο το αρχειο ειναι εδω: http://rapidshare.com/files/91524084/xyz.rar.html αν καποιος μπορει ας βοηθησει .
  9. Γεια σας παιδια.Eαν ειναι δυνατων και μπορειτε καντε μου και σε εμενα ενα πιστοποιητικο.Θελω να εγκαταστησω το sygic.το imei μου ειναι 356260015469687.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
  10. geofil Ευχαριστω για την βοηθεια για το Ε50 ειναι ο ιδιος τροπος ενγκαταστασης?
  11. Για και απο μενα σε ολους εχω κατεβασει κατι παιχνιδια ΕΧΩ το κ750ι ΚΑΙ ΝΟΚΙΑ Ε50 πως γινεται να τα περασω στο κινητο δεν το εχω ξανακανει αν μπορει ας βοηθηση καποιος .Ευχαριστω.
  12. ibiza2003 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΨΟΓΟΣ!!!!!!!:shifty:
  13. Καποιος αλλος φιλος μηπως γνωριζει κατι για το που ειναι αυτο το '' %20 '.στο παρακατω link εν βλεπω κατι τετοιο '' %20 '. που βρισκεται? Ευχαριστω.:!:
  14. Για και απο μενα ειμαι νεο μελος ,και θα ηθελα την βοηθεια σας ολα τα εχω κανει συμφωνα με τις οδηγιες σε ενα Ε50 και δουλευει αψογα, οι χαρτες ομως εκτος της ελλαδος π.χ γερμανια δεν κατεβαινουν ειδα την πρωτη σελιδα μου βγαζει file not found , υπαρχουν καπου αλλου χαρτες? Ευχαριστω:confused:
  15. Itchrist86 Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση εισαι αψογος!!!:):):)
  16. Γεια σας παιδια.Eαν ειναι δυνατων και μπορειτε καντε μου και σε εμενα ενα πιστοποιητικο.Θελω να εγκαταστησω το sygic.Ειμαι καινουριος στο forum (πρωταρης) αυτο ειναι το πρωτο μου μηνυμα.το imei μου ειναι 351892018015490.Υπαρχει καποιο προβλημα με το Ε50??ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.:confused::confused:
×
×
  • Create New...