Jump to content

mankam

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mankam

  • Ημ. Γέννησης 02/05/1967

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

mankam's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπερα στην παρεα! εχω ενα παλιο sagem my411cv που το χρησιμοποιουσα πριν χρονια και το ξεθαψα για να βαλω μια νεα sim αλλα ξεχασα τον κωδικο συσκευης,εβαλα ολους τους πιθανους συνδιασμους που θυμομουν αλλα τιποτα... οπως καταλαβαινετε η αξια του κινητου ειναι μηδαμινη και δεν αξιζει να το παω για ξεκλειδωμα,υπαρχει τροπος να το ξεκλειδωσω? ευχαριστω προκαταβολικα,καλες γιορτες σε ολους.
  2. wireless assistant εχει το laptop για να βρησκει ασυρματα δικτυα ευχαριστω για το χρονο σου θα κοιταξω μηπως βρω καποιον που το δουλευει για να αποφυγω χαμενα χρηματα.
  3. ευχαριστω για το χρονο σου geofromalimos.φανταζομαι οτι η προταση σου αφορα συνδιασμο ρουτερ-καρτας δικτυου.εχει δοκιμαστει αυτη η λυση στην πραξη?(ο υπολογιστης μου εχει wirelles assistant)
  4. παιδια θα ηθελα τη βοηθεια σας. εχω PSDN γραμμη στην οποια εχω και ιντερνετ σε αποσταση 150 μετρων μενει ο αδερφος μου (παρεμβαλονται κτηρια και δεν υπαρχει οπτικη επαφη)εχετε να μου προτινετε καποια λυση να του δοσω ιντερνετ ασυρματα.εχω βρει καποιες λυσεις στο εμποριο (μοντεμ ρουτερ)που υποσχονται 400 -600 εμβελεια αλλα στην πραξη? η μηπως η λυση με εξωτερικη κεραια θα ηταν καλυτερη.ευχαριστω εκ των προτερων.
  5. εχω ιντερνετ στο μαγαζι μου ενσυρματο PSDN, σε αποσταση 2 τετραγωνα περιπου 200 μετρα ειναι το σπιτι,πως μπορω να εχω και στο σπιτι ιντερνετ εφοσον ειναι τοσο κοντα τι εξοπλησμο πρεπει να αγορασω για να εχω αποτελεσμα. θα ημουν υποχρεος για καθε βοηθεια.
×
×
  • Create New...