Jump to content

npanaman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About npanaman

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

npanaman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Η αλήθεια είναι ότι ο 32gb που φοράει τώρα το Dell έχει προκύψει από ghost του 8gb στον οποίο είχα ήδη εγκαταστήσει τα πάντα. Η επανεγκατάσταση είναι μια σχετικά χρονοβόρα υπόθεση αλλά αν αξίζει τον κόπο φαντάζει μονόδρομος... Μετά από το format και την καθαρή εγκατάσταση δεν έχει παρουσιαστεί ξανά το φαινόμενο της συνολικής αργοπορίας με τα επαναλμβανόμενα παγώματα; Σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστώ για τη βοήθεια.
  2. Καλό μήνα σε όλους σας! χρησιμοποιώ το Mini 9 σαν βασικό σύστημα εργασίας, έχοντας προσθέσει ένα 32Gb SSD της RunCore και 2Gb μνήμης. Περίμενα το σύστημα να είναι κάπως αργό, αλλά με παραξενεύει ένα περίεργο πάγωμα που εμφανίζεται κατά την χρήση του, παρ' όλο που ο επεξεργαστής και ο δίσκος δεν είναι πάντοτε σε μέγιστη χρήση. Αναρωτιέμαι εαν θερμοκρασία που ανεβάζει το Mini 9 παίζει κάποιο ρόλο ή εαν υπάρχουν κάποιες βασικές οδηγίες - tips για να κάνω το συστημα να πηγαίνει πιο ομαλά τουλάχιστον... Το φαινόμενο που παρατηρώ είναι του τύπου: πάει σφαίρα - πάγωμα - πάλι γρήγορα - πάγωμα... Καταλαβαίνω ότι τα Windows XP Home ίσως να μην είναι η καλύτερη επιλογή... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Έχοντας συνδέσει το Dellάκι με μια LG 22' οθόνη μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η ανάλυση της κάρτας γραφικών ανέβηκε με ευκολία στα 1600Χ1050 που είναι η τυπική ανάλυση που υποστηρίζει το LG. Όταν μάλιστα έπαιξα λίγο με τις ρυθμίσεις τψν Windows η οθόνη του Dell εμφάνιζε ένα μέρος της επιφάνειας εργασίας που είχα στο LG. Όλα τα παραπάνω χωρίς είδωλα παραμορφώσεις και "θόρυβο"!!! BTW o STEC 8gb μου φαίνεται μικρος... ψάχνω και εγώ ένα Runcore 16Gb ή 32Gb...
  4. Καλησπέρα και Καλή Χρονιά! Έχω ένα N95-8G και αναβάθμισα το firmware στην έκδοση 30.0.018 το οποίο και πέρασε το Nokia Maps 2.0. Στη συνέχεια πέρασα στη συσκευή τους χάρτες για Ελλάδα με τον Map Loader 2.0.2. Μετά την αναβάθμιση του firmware και ενώ το GPS δουλεύει κατά την ενεργοποίηση της πλοήγησης η συσκευή παραμένει σε κατάσταση "Υπολογισμού Διαδρομής" ενώ στο παρελθόν δούλευε ικανοποιητικά. Υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να ελέγξω για να ξεπεραστεί το πρόβλημα; Η άδεια για πλοήγηση φαίνεται να είναι ενεργή για 3 συνολικά χρόνια. Ευχαριστώ!
  5. Η ένδειξη αυτή εμφανίζεται κατά τη διαδικασία αναβάθμισης firmware.
  6. Ευχαριστώ για το post. Έχω διαβάσει όλα τα σχετικά posts και αυτό που με εξοργίζει είναι ότι ο καθένας από εμάς θα πρέπει να παλεύει μόνος του για να επιτύχει τα αυτονόητα. Από ότι κατάλαβα αν δεν φωνάξεις ή δεν τσακωθείς δεν υπάρχει ελπίδα να βρεις το δίκιο σου.
  7. Όπως πολλοί άλλοι φίλοι έτσι και εγώ αντιμετωπίζω από τον Ιανουάριο πρόβλημα με το slide της συσκευής. Αγόρασα το N95 το Σεπτέμβρη και από τέλος Δεκέμβρη άρχισαν σιγά σιγά τα τριξίματα και όσο περνάει ο καιρός το πρόβλημα χειροτερεύει σε βαθμό να μου σπάνε τα νεύρα! Μίλησα πριν λίγο καιρό με Alpha Copy και μου είπαν ότι το καλύτερο θα ήταν να στείλω τη συσκευή μαζί με το τιμολόγιο αγοράς για να το δούν. Σήμερα έστειλα ένα δικό μου άνθρωπο να πάει τη συσκευή στην Βουλιαγμένης και η απάντηση που πήρε ήταν: "αυτό είναι φυσιολογικό φαινόμενο που προκύπτει από τη χρήση της συσκευής" και ότι "δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό". Μετά από επικοινωνία με το φίλο μου και επιμένοντας εμφανίστηκε κάποιος κύριος, υπεύθυνος για το service των συσκευών που ουσιαστικά επανέλαβε τα ίδια...΄ Τελικά κράτησαν το Ν95 με την ακόλουθη σημείωση στο service report: "Παίζει ο μηχανισμός του slide και ο πελάτης επιθυμεί να αλλαχτεί εντός εγγύησης καθώς είναι πολύ ενοχλητικό κατά την πληκτρολόγηση μηνύματος, επίσης στην αρχή αγοράς του τηλεφώνου δεν έπαιζε έτσι". Ούτε λίγο ούτε πολύ λοιπόν όσοι αγοράσαμε Ν95 οφείλαμε να γνωρίζουμε ότι θα χρησιμοποιούμε τις συσκευές μας με ημερομηνία λήξης (πχ. το πολύ έξι μήνες) αφού μετά από κάποιο διάστημα πολύ φυσιολογικά θα διαλύονται σε κομμάτια από τη χρήση. Ελπίζω κάποτε οι άνθρωποι της NOKIA και ειδικότερα της Alpha Copy να καταλάβουν ότι θα πρέπει να σέβονται τους πελάτες τους και να μην μας αντιμετωπίζουν τόσο επιφανειακά και σχεδόν προσβλητικά. Οποιαδήποτε βοήθεια ή γνώση για το θέμα είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  8. To Route 66 δεν ανοίγει όταν τρέχει το λογισμικό ανάγνωσης οθόνης. Αντίθετα όλα πάνε ρολόϊ όταν κλείνουμε την εφαρμογή ανάγνωσης οθόνης. Σε άλλο 6110 N με firmware 3.58 όλα δουλεύουν μια χαρά. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που μας οδηγεί στο ερώτημα εαν μπορούμε να επιστρέψουμε στο 3.58 από 4.22. Μήπως γνωρίζει κανείς εαν με το 4.22 αλλάζει και η έκδοση του navigator (route 66); Εαν ναι υπάρχει ίσως η δυνατότητα να εγκαταστήσουμε την παλαιότερη έκδοση του στη συσκευή με 4.22 firmware; Ευχαριστώ προκαταβολικά...
  9. Θα ήθελα τις απόψεις σας σχετικά με ένα πρόβλημα που προέκυψε σε ένα 6110 Navigator. Φίλος με πρόβλημα όρασης αγόρασε προχθές τη συσκευή η οποία είχε την προηγούμενη έκδοση firmware 3.58. Εγκαταστήσαμε ένα λογισμικό ανάγνωσης οθόνης για να αναγγέλονται οι πληροφορίες και όλα δουλευαν ρολόι. Στη συνέχεια ανα καλύψαμε ότι ήταν διαθέσιμη η έκδοση 4.22 και αναβαθμίσαμε τη συσκευή μέσω του NSU. Εγκαταστήσαμε το λογισμικό ανάγνωσης οθόνης και όταν ξεκινάμε το Route 66 το τηλέφωνο πάει να εκκινήσει την εφαρμογή αλλά επιστρέφει στο αρχικό μενού, ενώ επάνω δεξιά εμφανίζεται ένα δορυφορικό πιάτο. Υπάρχει μήπως η δυνατότητα με κάποιο άλλο εργαλείο (οχι NSU) να επιστρέψει η συσκευή στο 3.58; Ευχαριστώ...
×
×
  • Create New...