Jump to content

Sonicaki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Sonicaki

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Sonicaki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Το τracking number μου είναι το RF378229426SG Πηγαίνοντας στο site 4px δεν είδα τίποτα για tracking. Είδα όμως εδώ Και πάλι ευχαριστώ! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για κάνε και εσύ το ίδιο με 4px..
  2. Γειά σας και από εμένα Μια ερώτηση λοιπόν να σας ζαλίσω και εγώ με τη σειρά μου. Έχω κάνει παραγγελία από Vickmall το Redmi Note 3 Pro. Την παραγγελία την έχω κάνει κατά τη διάρκεια των γιορτών τους γνωρίζοντας φυσικά ότι είναι κλειστά. Συγκεκριμένα στις 8/2. Είχαν ενημερώσει ότι όλες οι παραγγελίες που έχουν θα ξεκινήσουν με σειρά προτεραιότητας να φεύγουν απο 15/02 και μετά και έτσι έγινε. Στις 16/02 μου στέλνουν το tracking number. Θα έρθει μέσω singapore post. Όλα καλά. Στις 18/02 μου εμφανίζεται στο site της SG post αυτό: <<Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)>> Διαβάζοντας λοιπόν τον οδηγό στην πρώτη σελίδα λέει ότι αυτό εμφανίζεται όταν ο πωλητής ειδοποιήσει το ταχυδρομείο, ότι θα του παραδώσει το πακέτο για αποστολή. Από αυτό καταλαβαίνω ότι το vickmall δεν έχει στείλει καν το πακέτο ή κάνω λάθος; 21/2 μετά από 4 μέρες και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Να ανησυχώ?
  3. Μία απο τα ίδια με το θέμα μπαταρίας. σε εμένα μου προξένησε και πρόβλημα στην αφή μιάς και φούσκωσε σχετικά απότομα και δεν το πήρα είδηση γρήγορα...
×
×
  • Create New...