Jump to content

MGL

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About MGL

  • Ημ. Γέννησης 29/05/1956

MGL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε αν ξέρετε τι βελτιώσεις γίνονται μ αυτή την έκδοση ; Μήπως γνωρίζεις σε παρακαλώ τι διορθώνει η έκδοση V5.52 ;
  2. Ακριβώς αυτό ( samsung wep 200 ), συγκεκριμμένα έκανα τζόκινγκ με το κινητό στη τσέπη και μιλούσα με τη γυναίκα μου . μου ανέφερε μια ανεπαίσθητη διακοπή στα 4 λεπτά συνομιλίας, ενώ εγώ την άκουγα κανονικά. στο αυτοκίνητο δεν το δοκίμασα ακόμη.
  3. Παιδιά γειά σας κι από μένα. Δάβασα όλα τα σχόλια σε όλες τις σελίδες Σας ευχαριστώ, όλους για τις σημαντικές πληροφορίες σας. Σήμερα το παρέλαβα, απο vodafon με επιδότηση. είχα πάει διαβασμένος ! Αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω και γω ενα σχόλιο. Εδώ και ενα χρόνο είχα κάποιο άλλο τηλ δεν ξέρω αν μπορώ να πω εδώ ποιό ήταν. Είχε 650 ευρω και με επιδότηση το πήρα 380. Παρασύρθηκα από το γιό μου. Ηταν ότι καλύτερο(;) που κυκλοφορούσε στην αγορά, απο καλή Εταιρεία !!! Και από τοτε άρχισε ο γολγοθάς μου ! Κολλούσε συνέχεια και ήθελε επανεκκινήσεις, η οθόνη αφής ένα βάσανο, αυτονομία ...χάλια, ιντερνετ χάλια μόνο φωτο καλές εβγαζε (όταν κατάφερνε να εστιάζει). Το ρολόι του πήγαινε πίσω 15 λεπτά την εβδομάδα... Τους το πήγα πίσω 2 φορές και τη 2η μου δώσαν άλλο αλλά και πάλι τα ίδια,συνέχεια αναβαθμίσεις του έκαναν και περίμενα στωικά μήπως και το συνηθήσω ! Η πείρα λοιπόν μου λέει πως το τηλέφωνο πρέπει να είναι τηλέφωνο και όχι μπελάς. Μακριά από τηλέφωνα που μαγειρεύουν , πλένουν και σιδερώνουν ταυτόχρονα έλεος ! Αυτό το τηλέφωνο(το 6300) είναι μικρό ελαφρύ έχει εύκολες καλωδιακές συνδέσεις και όχι εκείνα τα περίεργα καλώδια ,(πέρασα άνετα τις 360 επαφές μου ) έχει ωραία οθόνη, έχει το μενού ΝΟΚΙΑ και χρησιμοποίησα το ΒΤ SAMSUNG 200 με κίνηση χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα με το συνομιλητή μου. Τα υπόλοιπα του χαρίσματα σπάνια θα τα χρησιμοποιήσω , γιατι λοιπόν να εξαρτιέμαι από αυτά; όσο για τη μπαταρία Ε ! τι να πώ αν το χρησιμοποιεί κανείς κυρίως σαν τηλέφωνο φτάνει και περισσεύει. Αυτά, και να το χαιρόμαστε όσοι το πήραμε !
×
×
  • Create New...