Jump to content

akis1976

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by akis1976

  1. Καλημέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Μόλις έκανα αναβάθμιση με την τελευταία έκδοση 10.00 και πλέον έχει εξαφανιστεί η ελληνική γλώσσα και από τις ρυθμίσεις δεν μπορώ πλέον να την επαναφέρω. Ούτε μπορώ να γράψω πλέον ελληνικούς χαρακτήρες σε μήνυμα ή στον τηλ. κατάλογο. Έχεις κανείς καμία ιδέα τι πρέπει να κάνω;
  2. Φίλε navi55 ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση. Δε βγάζει καθόλου το κομμάτι απλά το όνομα του καλλιτέχνη. Από ότι τελικά κατάλαβα είναι φυσιολογικό μιας και κρατάει το όνομα στο ιστορικό αν και φαντάζομαι ότι δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Θα έπρεπε να μπορείς να το σβήσεις έστω και χειροκίνητα (πατώντας το c πάνω στο όνομα σε ρωτάει αν θέλεις να σβήσεις τον καλλιτέχνη και στη συνέχεια απαντά μη επιτρεπτή λειτουργία). Όσο για τα video που ανέφερα παραπάνω, έβαλα mp4 με ανάλυση 320χ240 και παίζουν αλλά με πολύ κόλυμμα. Θα δοκιμάσω να βάλω κάποιο άλλο player και θα στείλω εντυπώσεις. Πάντως μετά από 1 εβδομάδα χρήσης έχω να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος από το κινητό κυρίως από την ποιότητα ήχου (μιας και κυρίως αυτό με ενδιέφερε) και την οθόνη. Οι φωτογραφίες είναι επιεικώς απαράδεκτες αλλά και στο κάτω κάτω της γραφής ποιο κινητό ειναι αυτό που βγάζει φωτο της προκοπής (Να σημειώσω ότι πριν είχα το SE K810i που υποτείθεται ότι είναι φωτογραφικό κινητο, και οι φωτό του ήταν ελάχιστα καλύτερες)? Κανένα. Οπότε δίνεις 280Ε για το Ν81 δίνεις και άλλα 300-400Ε για μια καλή compact μηχανή και κάνεις πολύ καλήτερη δουλειά από ότι με ένα κινητό των 600Ε
  3. Δοκίμασα πολλές φορές την ανανέωση της βιβλιοθήκης, όπως και επανεκκίνηση αλλά τίποτα, τα ίδια, το όνομα του καλλιτέχνη είναι μέσα χωρίς φυσικά να υπάρχει το τραγούδι. Αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το σβήσω? Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.
  4. Όντως τα clip εχουν μεγαλη ανάλυση. Με τα player που μου προτείνεις θα μπορούν να παίζουν? Και κάτι άλλο. Ανακάλυψα ότι αφότου έβαλα κάποιο τραγούδι μέσω bluetooth και κατόπιν το έσβησα από τη μνήμη, στη μουσική μου εμφανίζεται ακόμη το όνομα του καλλιτέχνη χωρίς όμως να μπορώ να το σβήσω. Υπάρχει κάποιος τρόπος?
  5. Παιδιά καλημέρα, μετά από πολλά χρόνια χρήσης Sony Ericsson αποφάσισα να μπω στο club της Nokia με το Ν81 (εδώ και 4 μέρες) και συνειδητοποίησα τη μ@..... έκανα με τα SE. Τέλοσπάντων, αγόρα το Ν81 κυρίως για μουσική και video clip. Το πρόβλημά μου είναι ότι ενώ πέρασα video clips σε mp4 μορφή (που υποτίθεται ότι μπορεί να αναπαράγει) ακούγεται η μουσική και εικόνα δε δείχνει. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει στο θέμα θα σας ήμουν ευγνώμων. Επίσης πως μπορώ να παίζω ταινίες (divx, avi, mpg κλπ.)? Υπάρχει κανένα άλλο music player πιο εξεληγμένο από αυτό που έχει? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...