Jump to content

nradeon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nradeon

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

nradeon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημερα Θα ηθελα παρακαλω εαν γνωριζει καποιος, για το τι ισχυει σχετικα με τα αυτοκινουμενα campers εισαγωγης πχ απο Γερμανια ή Ολανδια. Υπαγονται σε καθεστως euro 3 euro 4 Εκτελωνιζονται βαση κυλινδρισμου σαν ΙΧ ή υπαγονται στα φορτηγά Ο εκτελωνιστης θα κατσει να υπολογισει ενα-ενα ολα τα εχτρα ? πχ κουζινα ψυγειο a/c κουρτινακια μαξιλαρακια....... Μια γενικη απαντηση θα με καλυπτε :O
  2. φιλοι , προσοχη... γιατι φωτα xenon χωρις πλυστικο συστημα,, δεν περνα απο ΚΤΕΟ !!
  3. Εαν παρουνε χαμπαρι οτι παιζει τετοιο νουμερο ...Cd 0.26 ... Την Πατησαμε!!! Θα γεμισει ο τοπος civic... Kαλυτερα αφηστε να το ξερει μονο η Ασια.....
  4. Φιλοι... μην τρελενεστε```` Για να σπασεις ενα honda χρειαζεται υπερ - προσπαθεια. Ακομα και καινουριο να ΄ναι δεν μασαει.:D Ιδικοτερα με το i-VTEC χρειαζεται να το ανοιγεις και γυρω απο τις 5.000 συχνα, ακομη και στο στρωσιμο..:)
  5. Σε ευχαριστω φιλε energypoint41 Μια ερωτηση ακομα... Με τις βενζινες.... τι θα βαζουμε ??? Απο την αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι.. "μιας και οι super ειναι ακριβες, να βαζεις την φθηνοτερη, και καθε 4ο γεμισμα βαζε και καμια super, δεν εχει προβλημα. Στο αγγλικο manual συνιστα πανω απο 92 οκτανια... ενω στο ελληνικο μιλαει για πανω απο 95 οκτανια... τι παιζει τελικα ?? ποια ειναι η γνωμη σας ??
  6. 2008 ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΕΜΑΤΗ ΥΓΕΙΑ,ΕΥΤΥΧΙΑ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ. Oπως Ξεχωριστο ειναι και το νεο μου 1.8 5d Executive, που αυριο παω για ταξινομηση. Το οχημα ειναι ΑΠΑΙΚΤΟ !!! αλλα δεν σας το συνιστω... για μην γεμισουνε οι δρομοι απο διαστημοπλοια.... ας τα εχουνε λιγοι.. Μια παρατηρηση μονο που δεν μπορω να χωνεψω:( Τα φωτα HID υπαρχουν μονο στη " χαμηλη σκαλα " !!! :sorry: ???
×
×
  • Create New...