Jump to content

naftilosII

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About naftilosII

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

naftilosII's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το πήρες? Και όχι μόνο το πήρες αλλά και δυο μέρες νωρίτερα? Χμμμ!!! Έχεις γλείψιμο στην προεδρία της δημοκρατίας και απλά δεν το μαρτυράς, δεν εξηγείτε αλλιώς. Καλορίζικο καλορίζικο πάντως και πρόσεχε το γιατί την επόμενη φορά μπορεί να μη στο επιστρέψουν.
  2. Κάποιου του χαρίζανε ένα γάιδαρο και τον κοίταζε στα δόντια. Ενάμιση χρόνο έχω 2 συσκευές ουσιαστικά και πρακτικά αχρησιμοποίητες γιατί δεν έβρισκα Ελληνική rom και κανείς μέχρι πριν λίγες μέρες δεν μπορούσε να με βοηθήσει. Τώρα που ο lagoydakis είχε το όποιο λογισμικό που μου έλυσε το πρόβλημα, δεν ψάχνω να βρω αν είναι αρχαίο η νέο, ελαφρύ η βαρύ, αν δουλεύει με κάρβουνο η όχι. Καθόλου δεν με ενδιαφέρει. Εγώ βρήκα λύση εκεί που δεν υπήρχε και αξιοποίησα δυο συσκευές που θα πήγαιναν άχρηστες. Και τώρα, τι χαρά, τι χαρά, δουλεύου
  3. Στην ACE κάθε μέρα απογραφή έχουν. Ένα μήνα μου το κράτησαν για την αναβάθμιση 3 φορές τους πήρα τηλεφωνώ. Στο τέλος μου είχε μπει η υποψία ότι δεν θα μου το δώσουν πίσω. Όταν μου το έδωσαν είχα ξεχάσει για πιο λόγο τους το πήγα.
  4. Είμαι χαρούμενος, χαρούμενος πολύ. Επιτέλους είδα φως στο τούνελ, δουλεύει άψογα. Καταλαβαινόμαστε επιτέλους μετά από ενάμισι χρόνο. Λαγουδάκι είμαι βαθύτατα υποχρεωμένος. Είχα απελπιστεί το ομολογώ.
  5. Διερωτώμαι αν πήγαινα τη συσκευή μου άραγε, σε ένα μαζί servis όχι για να μου περάσουν λογισμικό απλά για να ελέγξουν αν είναι κλειδωμένο, και αν είναι κλειδωμένο να το ξεκλειδώσουν, δεν θα μου το κάνουν? Είναι και αυτό παράνομο? Να δοκιμάσω λέω.
  6. Στο 9volto πήρα τηλ αλλά δεν αναλαμβάνουν. Σταυρό αγ. Παρασκευής Γλυκά νερά μένω. Η συσκευή μάλλον θα έπρεπε να είναι ξεκλείδωτη γιατί είχε ελληνικό λογισμικό, αλλά μετά την αναβάθμιση στην ACE μπορεί και να είναι κλειδωμένη
  7. Προφανώς μόνος μου δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω. Δεν γνωρίζω αγγλικά . Όποτε αν δεν μπορεί να μου προτείνει κανείς κάποιο μαγαζί η κάποιον τεχνικό που να μπορεί να το αναλάβει, θα περιμένω μέχρι να μπορέσει ένας φίλος που ξέρει κάτι παραπάνω από μένα να προσπαθήσει να το κάνει. Πάντως ευχαριστώ για της πληροφορίες, αν μη τι άλλο δίνουν μια ελπίδα. Γιατί ομολογώ ότι είχα απελπιστεί.
  8. Η Vodafon έχει συσκευές Qtek για την ελληνική αγορά αλλά έχουν το λογότυπο της και είναι χρώματος ασημί. Τα οποία έχουν ελληνικό λογισμικό από την ACE Hellas. Η Vodafon ώμος το κυκλοφορεί και σε άλλες χώρες με διαφορετικό λογισμικό. Κάτι τέτοιο πρέπει να είναι και το δικό μου μάλλον, και με κάποιο τρόπο ο προηγούμενος κάτοχος του είχε περάσει ελληνικό λογισμικό.
  9. Η ACE Hellas δεχτικέ να το κάνει αναβάθμιση έχει σύμβαση με τη Vodafon με χρέωσε και 30 ευρώ. Απλά όπως μου εξήγησαν όταν πήγα να παραλάβω τη συσκευή και δεν είχε πλέον Ελληνικά, το ελληνικό λογισμικό είναι ιδιοκτησία τους και δεν το ουλάνε σκέτο, το εγκαθιστούν μόνο στις δίκες τους συσκευές. Κατά τα άλλα οτιδήποτε για servise η επισκευή το αναλαμβάνουν. Χωρίς να πηγαίνω και στοίχημα γατί τώρα δεν είμαι και σίγουρος όταν άνοιγε το λογότυπο της Qtek εμφανιζόταν μου φαίνετε.
  10. Δεν ξέρει κανείς ρε παιδιά να μου προτείνει ένα μαγαζί, ένα τεχνικό, κάποιον τέλος πάντων να μου εγκαταστήσει ελληνικό λογισμικό στη συσκευή μου?
  11. Δεν είναι εφικτό να επικοινωνήσω με τον προκάτοχο. Το έχω πάνω από ενάμιση χρόνο και δεν έχω πια στοιχεία του. (Συγγνώμη για το προηγούμενο μήνυμα τα μπέρδεψα και βγήκε κινέζικο.)
  12. χρόνο και δεν έχω Δεν είναι εφικτό να επικοινωνήσω με τον προκάτοχο. Το έχω πάνω από ενάμιση πια στοιχεία του.
  13. Δεν ξέρω βέβαια αν έχουν εκδώσει κάτι που να εγκαθίσταται τώρα, γιατί αυτό που είχα αγοράσει ήταν πριν 10 12 μήνες.
  14. Από ιδιώτη την αγόρασα. Προφανώς με κάποιο τρόπο είχε περασμένο Ελληνικό λογισμικό. Μετά την αναβάθμιση που του έκανα στην ACE HELLAS επαψε να το έχει. Μπορεί να κλείδωσαν και την συσκευή δεν ξέρω. Πάντως το ελληνικό λογισμικό δεν το ουλάνε χωρίς συσκευή και ούτε βέβαια μου το εγκαθιστούν στη συσκευή. Και σε κανένα μαγαζί από αυτά που ρώτησα τουλάχιστον δεν το αναλαμβάνουν.
  15. Καταρχήν χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Κατά δεύτερον. Αγόρασα μεταχειρισμένη μια συσκευή Vodafon Qtek9000 η οποία είχε ελληνικό λογισμικό. Τελικά μετά από αναβάθμιση λογισμικού στην εταιρία με ενημέρωσαν ότι η συσκευή προέρχεται από το εξωτερικό και κατά συνέπια δεν μπορεί αν έχει ελληνικό λογισμικό και μου πέρασαν τα αγγλικά windows mobile5.0. Δυστυχώς η εταιρία δεν πουλά σκέτο το λογισμικό για να το αγοράσω. Και επίσης δυστυχώς τα Αγγλικά μου είναι σε κωματώδη κατάσταση για μπορέσω να το χρησιμοποιήσω. Γνωρίζει κανείς που θα μπορούσα να εξελληνίσω το λογισμικό μου? Γιατί οι μέχρι τώρα προσπάθειες μου είναι άκαρπες και με έχει πιάσει μαύρη απελπισία. Ευχαριστώ εκ τω προτέρων για την όπια βοήθεια
×
×
  • Create New...