Jump to content

K850i

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by K850i

  1. παιδιά το πληκτρολόγιο της συσκευής τα χει παίξει,άλλο πατάς άλλο σου δείχνει. μην είναι υγρασία πάλι όπως έχει ξανατύχει?, μάλλον όχι γιατί έχει κρατήσει έτσι μια βδομάδα, και δεν έφτιαξε ούτε με update που έκανα μπας και δούμε φως. καμιά ιδέα?? δε θα ασχοληθω με εγγυήσει κλπ γιατί είναι ταλαιπωρημένο από εμένα, λέω να το ανοίξωτο πληκτρολόγιο, ήδη κάθε μέρα το ανοίγω και λίγο

     

    "πριν το πετάξω στη θαλασσα ,είναι και μπλε κιόλας"

    θεός !!

     

    Γεια σας παιδιά.Εχω το τηλέφωνο 1χρονο χωρίς κανένα πρόβλημα, διάβαζα για τα προβλήματα και :D .Το δικό μου από χτες δεν βλέπει τη κάρτα μνήμης (έχω δοκιμάσει 3 κάρτες. αναβάθμιση στη μαμα sony, wotanserver) τίποτα.Καμιά γνώμη πριν το πετάξω στη θαλασσα ,είναι και μπλε κιόλας:D:X Ευχαριστώ.

    Κωσταντινος.

     

    εεχχεεχεχεχχεχεε σε αυτό εδώ εννοώ !!

  2. Το BROD προκαλεί αποφόρτιση της μπαταρίας!Βάλτο κανονικά για 2-2,5 ώρες να φορτίσει-άσχετα αν δε φαίνεται ότι φορτίζει-και ξαναδοκίμασε με την υπηρεσία αναβάθμισης ή το davinci!Επίσης,υπάρχει σαν πρόγραμμα και ο wotanserver,λειτουργεί όπως ο davinci!

     

    είχες δίκιο για την αποφόρτιση, το φόρτιζα λίγο αλλά δεν αρκούσε να ολοκληρωθεί η διαδικασία με seus ή davinci. σε λάτρεψα φίλε μου !! ο wotan είναι σαν το davinci, απλά αντι για 10 έουρος θέλει 7 ??

  3. ρε παιδιά , αν ξέρει κανείς: εμένα ξαναέπαθε Brod και πήγα να κάνω τα κλασικα με seus ή davinci, αλλα η διαδικασία σταματά λίγο πριν ολοκληρωθει , έχει συμβει κ σε άλλους? και τώρα πια δεν ανοίγει καθολου το τηλ ουτε καν το blue ring, καμιά ιδέα?

     

    βασικά, το blue ring και το πληκτρολόγιο φέγγουν πια πολύ χαμηλά, όχ όπως αμέσως μετά απο brod όπου φέγγουν κανονικά

  4. Αν δεν κάνω κάθος, νομίζω κάποιος έχει αναφέρει ήδη ότι όταν συχρονίζεται το Pc suite με το κινητό ,επιλέγεται κάπως αυτόματα το gint, που βαράει πολύ...
  5. Ερωτηση: Το προβλημα με το blue ring of death διορθωνεται με φλασαρισμα ε? Σωστα? Εκανα αναβαθμιση στην 037 και παρουσιασε αυτο το γνωστο προβλημα. Με davinci δεν εβγαλα ακρη καθως δεν αναγνωριζε το κινητο o client οταν το συνεδεα, αρα το στελνω κεντρικα
  6. Ευχαριστω:)

    Εβγαλα μερικες φωτο με απολυτο σκοταδι. Επαθα πλακα!:X Η νυχτα εγινε μερα...

     

    Πραγματικά, το φλας είναι πολύ δυνατό :D , πρέπει να είναι απο τα δυνατότερα της αγοράς

  7. Το ψαχνω κι εγω.. μηπως το ξερει κανενας??? Ελατε παιδια... κανουμε κοιλια! :P

     

    Λενε αν θελεις να κανεις κατι καλα... καν'το μονος σου! :P Beware - Big Punisher ειναι το τραγουδακι και τα σπαει! Ο ερμηνευτης γραφεται και ως Big Pun :)

     

    Good work ρε sonam

  8. Για το S700 και που ξεφλουδίζει............το κινητό το έχω 2.5 χρόνια.Έχει περάσει από 2 κατασκηνωτικές περιόδους (αυτό ξέρετε τι σημαίνει φαντάζομαι όσον αφορά πτώσεις σε μάρμαρα,χώμα,πέτρες κ.α.),από διάφορα ευτράπελα της θάλασσας/παραλίας,πάρα πολλές πτώσεις κάθε μήνα κ.α.!Σας πληροφορώ ότι δουλεύει άψογα,η οθόνη όσον αφορά τις γρατζουνιές έχει ελάχιστες (μετρημένες στα δάχτυλα του 1 χεριού) και αυτές ίσα ίσα φαίνονται,το καπάκι τις μπαταρίας ΔΕΝ ΤΡΙΖΕΙ,είναι ακόμα σταθερότατο και είναι το μόνο κινητό που όποτε έχω νεύρα το πετάω όπου βρω και αυτό το κακόμοιρο μια χαρά δουλεύει! :-)

     

    Σκεφτείτε ότι είναι το μοναδικό κινητό που όταν το λέω σε κάποιον για την αντοχή του δεν το πιστεύει και τότε βλέπει LIVE πτώση για να πειστεί!!!!

     

    Μετά από αυτό το μοναδικό που είχε αντέξει παρόμοιες κακουχίες (λιγότερες) ήταν το Siemens S25.Αλλά αυτό στα 2 χρόνια και 2 μήνες παρέδωσε πνεύμα!

     

    Και μετά μου αρέσε που διαφημίζουν κινητά αντοχής που είναι χειρότερης ποιότητας!!!!!!

     

    Το δικο μου S700 δεν ηταν τοσο ανθεκτικο και πραγματι εκανε λιγο ξεφλουδισμα, αλλα συμφωνω οτι λιγα κινητα θα επιβιωναν αυτα που εχει αντεξει το δικο μου και το δικο σου

  9. Ειχα το S700, τωρα πηρα το Κ850. Μεχρι σημερα παντως την ποιοτητα κατασκευης του S700, δεν την εχω συναντησει σε κανενα αλλα τηλεφωνο, ειναι και made in japan μην ξεχναμε. Συμφωνειτε?
  10. Η εκδοση R1 CA029 που εχω εγω (αγορα 22 δεκ απο πλαισιο στουρναρη) δεν εχει προβλημα στις φωτο οταν τραβας με τα δαχτυλα μακρια απο τον αισθητηρα. Η ποιοτητα κατασκευης σιγουρα δε φτανει το made in japan S700 που ειχα :cry: , αλλά ειναι καλυτερη απο τα περισσοτερα υπαρχοντα SE
×
×
  • Create New...