Jump to content

flaflatas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by flaflatas

  1. flaflatas

    Honor 3C

    Hello σε όλους! Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το κάτωθι: έχω κινητό που ήρθε με Root από το to2c.com Εκ παραδρομής έσβησα το Superuser το οποίο είχε. Το αποτέλεσμα είναι ότι πλέον δεν μπορώ να παραχωρήσω Root Access σε εφαρμογές. Το κινητό στο recovery λέει ότι είναι rootαρισμένο, ενώ σε εφαρμογές όπως Root Checker Basic λαμβάνω την απάντηση "Sorry! This device does not have proper root access." Έχω προσπαθήσει μια μέθοδο με MTK Droid Tools, αλλά η εφαρμογή με ενημερώνει: "Η30-U10 system/bin/su is found! Via the ROOT button it is possible to get root shell" (το χρώμα αριστερά του κειμένου στο πλαίσιο είναι κίτρινο) Πατώντας όμως το κουμπί ROOT μου αποκρίνεται "Try to receive root shell through already established SU" και επιλέγοντας "Ναι", παίρνω αυτή την απάντηση "ATTENTION! Requests for confirmation on the device screen are possible! --- ERROR : SU inaccessible " Δεν έχω την παραμικρή ιδέα πως μπορώ να βγω από αυτό το τέλμα!!! Όποιος έχει κάποια ιδέα ή είδε κάπου στο δίκτυο κάτι σχετικό, ας δώσει μια χείρα βοηθείας! Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά... Η λύση ήταν τελικά στην ανάρτηση #277 από τον asot. Μπόρεσα και έκανα σωστή εφαρμογή Root ακολουθώντας την συγκεκριμένη μέθοδο.
  2. Για κατάστημα στην Θεσσαλονίκη δεν γνωρίζω... Έχω παρατηρήσει μια άνοδο της θερμοκρασίας σε ενοχλητικά επίπεδα όταν μιλάω στο τηλέφωνο, ίσως όμως να είναι και λογική η άνοδος αυτή.
  3. Δεν έχουν πρόβλημα τα Win7. Προσωπικά εκεί έκανα την όλη εργασία. Χρειάζεται να κάνεις αλλαγή τους drivers σε "My HTC" Devices & Printers > Δεξί κλίκ πάνω στο Hero και ιδιότητες > Αλλαγή του driver Έτσι περνάμε το "Error 170" Όση ώρα ψάχνει τον Bootloader κάνουμε την ίδια διαδικασία, απλά τώρα στο ίδιο μέρος "Devices & Printers" θα υπάρχει κάτι σαν "Android... blah blah" (δεν θυμάμαι καλά) και πάλι αλλάζουμε σε "My HTC" Έτσι περνάμε το "Error 171" Voila! :) Έχασα αρκετές ώρες από τη ζωή μου, αλλά τελικά το κατάφερα.... Υπάρχει κάποιος άλλος οδηγός εκτός από αυτόν; Δεν καταλαβαίνω τις διαδικασίες που πρέπει να κάνω...
  4. Αν ήμουν στη θέση σου θα έκανα μια λύση-αρμολόγηση του κινητού. Καθάρισμα τις επαφές κλπ κλπ.. Και αν εξακολουθεί να μην ανοίγει. Βουυυυυυρ στο service. Είναι λίγο αγαθή η διαδικασία (λύση-αρμολόγηση) αλλά ποτέ δεν ξέρεις! :)
  5. Δεν νομίζω ότι θα υπάρχει καμιά ουσιαστική αλλαγή όσο αφορα στο μενού. Δηλαδή δεν νομίζω να σου δίνει επιπλέον ή λιγότερες επιλογές από όσες έχεις ήδη στο μενού. Από εκεί και πέρα, σίγουρα θα ξεπερνιούνται κάποια κολλήματα που έχει ανά στιγμές το κινητό. Προσωπικά, έχω την R3DA029 έκδοση. Είμαι ευχαριστημένος και δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάποια αλλαγή. Αν εσύ πιστεύεις ότι χρειάζεται να κάνεις αναβάθμιση στην νεότερη έκδοση, κάνε. Ειδάλλως δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι :)
  6. Όσο αφορά την ερώτησή σου να ακολουθεί ο χάρτης το στίγμα σου και όχι να τρέχεις εσύ πίσω από αυτό... Menu > Settings > GPS > Mobile Tracking και ενεργοποιείς την επιλογή "Move Map" "Move Map — the map will be moved periodically to match your position as reported by the GPS device. It's like selecting GPS - Where Am I? in the services menu every few seconds." (http://www.mgmaps.com/doc.php) Αυτό το περί αποθήκευσης διαδρομής δεν γνωρίζω πως γίνεται. Αλλά από την στιγμή που μπορεί να αποθηκεύσεις τοποθεσίες στο GPS (Favorites) και έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις αφετηρία και τέρμα, φαντάζομαι ότι δεν χρειάζεται να ψάξεις κάτι άλλο. Από τη μεριά σου θα ήθελα να μου πεις πως ξεπέρασες το πρόβλημα με τις συντεταγμένες. Έχω κατεβάσει ένα πολύ μικρό κομμάτι χάρτι, ίσα-ίσα για να δω αν δουλεύει. Μιλάω για 8 κομμάτια χάρτη μόνο σε zoom 16. Περιμένω να τα δω να φορτωθούν, αλλά δεν γίνεται τίποτα. Έχω δοκιμάσει αρκετές αλλαγές, αλλά εξακολουθώ να μην μπορώ να βγάλω άκρη. :worry:
×
×
  • Create New...