Jump to content

george145

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About george145

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

george145's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά βοήθεια! Μπορεί να ανεβάσει κανείς ξανά το calibration γιατί μου βγάζει το rapidshare μήνυμα "file not found"?
  2. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την άμεση απάντηση. Το θέμα το έχω διαβάσει από την αρχή, αλλά όπως είπα μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι το τελευταίο αρχείο που ανέβασε ο bbbb στο rapidshare αντικαθιστούσε το πρώτο. Anyway θα δοκιμάσω αυτά που γράφετε και βλέπουμε. Καλή πρωτοχρονιά σε όλους!!
  3. Γεια σας και πάλι! Επειδή δε γνωρίζω σχετικά και δε θα ήθελα να προκαλέσω βλάβη στη συσκευή μου, επειδή έχω μπερδευτεί, θέλω να ρωτήσω το εξής. Για να τρέξω το destinator πρέπει να κάνω τα ακόλουθα: Μετά αντιγράφοντας το destinator 6 ή 7 στην κάρτα μνήμης και κάνοντας τα θα δουλέψει τελικά το destinator? Θα μπορώ αν θέλω να κλείσω το destinator, να τρέξω το πρόγραμμα της dis και μετά να το κλείσω και να ξαναχρησιμοποιήσω το destinator χωρίς να κάνω reset για όλη αυτή τη διαδικασία? Θα μπορώ δηλαδή να ανοιγοκλείνω τα προγράμματα? Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και εύχομαι καλή χρονιά σε όλους!
  4. Γεια σας παιδιά! Αγόρασα και εγώ το Vector Master 590 και το έχω χρησιμοποιήσει λίγο, αλλά νομίζω ότι έχει αρκετές ελλείψεις. Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει άλλο navigation software μέχρι τώρα για να κάνω τη σύγκριση, αλλά πχ δυο φορές με έχει βγάλει σε αδιέξοδο, μια φορά με έχει βάλει ανάποδα σε μονόδρομο, και μόνο στην περιοχή του σπιτιού μου (2 τετράγωνα) έχει 2 λάθη ο χάρτης!! (έχει έναν δρόμο που δεν υπάρχει και μια διασταύρωση ενώ οι δρόμοι δε διασταυρώνονται...). Ακόμα δεν έχει (παρά τη σημερινή ενημέρωση) ως Σ.Ε. το πολυτεχνείο ούτε τους σταθμούς του προαστιακού εκτός αθήνας και προαστίων (πχ μέγαρα). Αυτές είναι μερικές ελλείψεις και λάθη που βρήκα πολύ γρήγορα, οπότε φαντάζομαι υπάρχουν και πολλά ακόμα. Για την αναβάθμιση, έκανα copy τα αρχεία στην SD, γύρισα το διακόπτη στο κάτω μέρος της συσκευής στο OFF και μετά πάλι στο ON και μετά έβαλα την κάρτα. Μετά την πρώτη οθόνη, στην οποία ζητά ημερομηνία και ώρα, μου έβγαλε ένα παράθυρο με την επιλογή start update, που την πάτησα και αυτό που έκανε ήταν αντιγραφή μερικών αρχείων στη μνήμη της συσκευής. Θα παρακαλούσα τους ειδήμονες να μας δώσουν τα φώτα τους για το κρακάρισμα της συσκευής μπας και βάλουμε και κανένα καλύτερο software, χωρίς όμως να χάσουμε το υπάρχον! edit: Το φορτιστή που αναφέρετε τον αγόρασα κι εγώ αλλά μάλλον πιάστηκα κορόιδο, γιατί έδωσα στο carrefour 30 € ενώ στο site της εταιρίας λέει ότι τον δίνουν 20 €, απλά να το ξέρετε...
×
×
  • Create New...