Jump to content

FaNt0m

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About FaNt0m

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

FaNt0m's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το εχω δοκιμάση και εγώ αλλα δεν γίνεται. Σε ότι μορφή και να την αποθηκεύσης.
  2. Πιστεύω πως όχι γιατί δεν 8α βρίσκει τα αρχεία το κινητο που είχες αποθηκευμένα στον υπολογιστή, δηλαδή θα προσπαθεί να βρει την διαδρομή των τραγουδιών που ήταν στον υπολογιστή. Συγνώμη άμα σε μπέρδεψα...Τεσπα το θέμα είναι ότι δεν μπορείς.
  3. Βασικά έχω τα Vista και δεν βρίσκω πουθενα τέτοια επιλογή.:(Με το WMP (11) που δοκίμασα βάζω τους στίχους πατάω Εφαρμογή αλλά μετα δεν τους κρατάει...:cry: Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον που έδειξες.
  4. Έδω και λίγες μέρες είμαι και εγώ κάτοχος του W960i. Οι αρχικές εντυπώσεις είναι μέτριες. Η οθόνη αφής είναι αρκετά καλή και το ηχείο θα έλεγα σχεδόν τέλειο. Με εχει εντυπωσιάση πολύ το Walkman και πανω σε αυτό έχω μία ερώτηση. Την ώρα που ακούτε ένα τραγούδι στο Walkman και πατήσετε Περισσότ.-->Πληροφορίες η τρίτη καρτέλα λέει Στίχοι, μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω τους στίχους εκεί;
  5. Το έχω κάνει το κινητό μου να φένεται πολύ ωραίο (το ζηλεύουν όλοι:p). Ευχαριστώ πολύ tfa
  6. Βοήθεια έβαλα όλα αυτά που έλεγε αλλά χάθηκαν όλες οι επαφές του τηλεφώνου και δν τα είχα πουθενα αποθυκευμένα μπορώ να τα επαναφέρω με κάποιον τρόπο??? ΒΟΗΘΗΣΤΕ!!
  7. Ειχα κι εγω αυτο το προβλημα αλλα μετα απο λιγο καιρο εφτιαξε μονο του.Δν ξερω τι μπορει να φταιει.
  8. Και εγω τν ιδια απορια εχω tsoump.Εχω βρει κατι αγγλικες σελιδες αλλα δν βγαζω ακρη.Ας βοηθησει καποιος!
×
×
  • Create New...