Jump to content

TOMCAT25

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About TOMCAT25

  • Ημ. Γέννησης 24/01/1983

TOMCAT25's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. O IE μεσω WIFI μπορεί να κάνει Winbanking το είχα καταφέρει παλαιότερα, αν είσαι μέσω GPRS δεν νομίζω ότι θα καταφέρεις να κάνεις κάτι λόγο non-secured σύνδεσης.
  2. καμια ιδέα για παράκαμψη του proxy server της δουλειάς για το TYTN II? Ξέρει κανείς τι settings γίνονται και πού?
  3. Εγκατέστησε το 2ο νομίζω είναι και το μεγαλύτερο σε μέγεθος (μιλάμε πάντε για install του CAB μέσα από το TYTN ΙΙ..και όχι install Από PC).
  4. ...τα γραμμάτα με το Γατάκι :lol::lol::lol::lol::lol:! Όσο για το Opera mini.. χρησιμοποίησε αυτό που δίνει ο Zacharakis... Και μέσα στo opera πήγαινε... Μενού--> εργαλεία ---> ρυθμίσεις -->Δίκτυο και έλεγξε αν είσαι socket ή Http νόμιζω πρέπει να βάλεις http για να δούλεψει με το non stop.
  5. Όχι φυσικά..αναφέρομαι στη NO THRILLS WM6.1 .Το Skype κόλλαγε στην εκκίνηση όσες εκδόσεις και να δοκίμασα. ΤΟ fring δούλεψε με την πρώτη..χωρίς πολλά πολλά..και πέρασε και το τεστ της συν-ομιλίας. Το Fring θέλεις να μου πείς ότι σε αφήνει να στείλεις γραπτά msg...αλλά δεν σε αφήνει να κάνεις VOIP? Αν είναι Ψάξε στο Forum του fring μήπως βρεις κάτι σχετικό για το LG.
  6. Καταρχήν.....όταν δεν παίζει το Skype ..το καλό το παλικάρι βρίσκει άλλο μονοπάτι! Η λύση λέγεται fring ( http://www.fring.com/ ) και μπορείς να έχεις τα contacts και από άλλες υπηρεσίες πέρα του Skype όπως msn ,gtalk όλα σε ένα πρόγραμμα. Δοκίμασα ..το Skype-Voip και παίζει πολύ καλά όπως και το Gtalk..από Wifi network. Στα Specifications του λέει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με 3G-Gprs..αλλά αμφιβάλω αν αυτό αναφέρεται στο VOIP. ***ΠΑΙΖΕΙ άφοβα στα WM 6.1*** Όσο για το SPB shell v2.1 με το theme του Diamond δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα.. όχι τουλάχιστον όσο την πρώτη φορά που χρησιμοποίησα το απλό 2αρι. To theme είναι αποκλειστικά κατάμαυρο.... και με το scroll πάνω στην οθόνη δεν αλλάζει μενού απλώς οθόνες στο ίδιο μενού. Γενικότερα δεν είδα κανένα φοβερό εφέ..όπως στο αντίστοιχο video για το Diamond που υπάρχει στην σελίδα της HTC (άντε να δούμε αν θα είναι και έτσι στην χρήση του).
  7. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί ...ΚΑΜΙΑ version του Skype δεν έχει καταφέρει να ανοίξει με τo ΤΥΤΝ ΙΙ??? Φοράω No Thrills (και προς το παρών δεν την αλλάζω με τπτς)....και ούτε η τελευταία release 09/05/08... δεν ανοίγει. Καμία Ιδέα κάποιος??? Επίσης δεν γίνεται Uninstall...
  8. Xαλαρά φίλε μου.... ενδεχομένος να μήν χρειαστείς Service. Την έχω πατήσει και εγώ έτσι... Well..δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2302942#post2302942 αν η περίπτωση σου είναι η ίδια..τότε ακολούθησε της οδηγίες και προσπάθησε να κάνεις περάσεις την ROM σου από πάνω μέσω της microSD. Δυστυχώς HardReset νομίζω πως δεν θα μπορέσεις να κάνεις. ***Προσθήκη: Είδα κατόπιν εορτής ότι είσαι με Official ROM..για να κάνεις αυτό που περιγράφω απαιτείται HARDspl που χρησιμοποιείται για το περάσμα Cooked ROM. Αν το έχεις καλός...αν δεν το έχεις καλύτερα να μιλήσεις για Service..(δεν είναι και τίποτα..) για επαναφορά στην official.****
  9. Φίλε μου δεν ξέρω αν τελικά τα κατάφερες, για αυτό θα σου αναφέρω μια λύση: Αυτό το οποίο προσπαθείς να κάνεις είναι το αντίστροφο απ'ότι είναι by Default setarismeno να γίνεται. Εξηγώ: By default με το Sychronize ενημερώνονται οι επαφές στο Outlook του PC από το κινητό και γίνονται οι όποιες καινούργιες αλλαγές. Αν θέλεις να περάσεις τις επαφές σου από το PC στο kaiser: 1) Σύνδεσε το Kaiser με το PC 2) Στο ActiveSync ---> Eργαλεία--> Επιλογές ....και άλλαξε την ρύθμιση που αναφέρεται στο τι ενημερώνει τι. **Προαπαιτούμενο στην αρχική ρύθμιση της κινητής συσκευής να έχεις επιλέξει τα Contacts.****
  10. Τώρα που το θυμήθηκα....ερώτηση: Όταν αλλάζω κάρτα SIM και το τηλέφωνο είναι ενεργό όταν βγάζω την κάρτα για να την αλλάξω, η συσκευή κάνει reset..είναι φυσιολογικό???? Υπάρχει τρόπος να αλλάζω SIM Cards Χωρίς να χρειάζεται restart η συσκευή?
  11. Απλό: Φίλε μου...οταν βάζεις την κάρτα της COSMOTE...σου ζητάει PIN? Αν ΝΑΙ ..δεν είσαι σε Flight mode και υπάρχει θέμα με το register στο δίκτυο. Αν ΟΧΙ ..είσαι σε Flight mode και ο Τιτάνας λειτουργεί μόνο σαν PDA.
  12. Φίλε μου δοκίμασε να κάνεις χειροκίνητο register της συσκευής σου στο δίκτυο της COSMOTE το πιο πιθανό είναι να δουλέψει. Έναρξη ---> Ρυθμίσεις ---> Τηλέφωνο ---> Δίκτυο Επιλογή Δικτύου: Manual --> FIND NETWORK: COSMOTE Band--> Tύπος Δικτύου= GSM Eπιλογή GSM/UMTS μπάντας: GSM (900 + 1800)... *Τα παραπάνω μπορεί να διαφέρουν στις μεταφράσεις γιατί το μενού μου είναι EN
  13. Γνωρίζει κάποιος αν είναι δυνατή η χρήση του Skype για κλήσεις μέσω του 3g της WIND (Αναφέρομαι στο πρόγραμμα Non stop 3,5Eur/Μήνα) ?
  14. Τελικά τι έκανες και λύθηκε?
×
×
  • Create New...