Jump to content

tolis21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tolis21

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

tolis21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ούτε εγώ έχω γνήσια windows(και μάλιστα sp1) αλλά δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Δοκίμασε να εγκαταστήσεις ξανά το activsync η να αλλάξεις είσοδο usb.
  2. Θα πρέπει και ο αναγνώστης καρτών να υποστηρίζει συμβατότητα με κάρτες SDHC (High-Capacity Class 2 η 4 και βάλε...)
  3. Διατηρούμε τo αρχικό video scale size του βίντεο που τραβήξαμε 352*288(cif) η 320*240 και για bitrate γυρω στα 240-288 kbps είναι καλό γιατί δεν αυξάνει το αρχικό μέγεθος του βίντεο ,ενώ μεγαλύτερο δεν βελτιώνει δραματικά την ποιότητα του απ' οτι παρατήρησα.
  4. Ο Real Player υποστηρίζει αυτού του είδους τα αρχεία, αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία επ' αυτού.Αυτό που εγώ προτείνω είναι να μετατρέπεις τα αρχεία με το ''θαυματουργό'' πρόγραμμα (το οποίο είναι και δωρεάν) το SUPER, σε avi (ο ηχος σε mp3). http://www.erightsoft.biz/GetFile.php?SUPERsetup.exe
  5. Δυστυχώς ο vlc δεν υποστηρίζει αρχεία ήχου amr, σαν αυτά που έχει το cruise(η εικόνα εγγραφής είναι σε mp4 φορμα και ο ήχος του σε amr)
  6. Απο ΄τι βλέπω niknik στις οδηγίες χρήσης δεν αναφέρει κάτι σχετικό, οπότε υποθέτω ότι δεν υποστηρίζει δύο συσκευές.
  7. Το HTC BH S100 Bluetooth stereo headset που έχω συνεργάζεται άψογα και χωρίς διακοπές (εκτός και αν απομακρυνθούμε από το κινητό).Υποστηρίζει και A2DP , AVRCR profiles .
  8. Μήπως ξέρετε παιδιά που μπορούμε να βρούμε τέτοια ακουστικά 50εκ μήκος περίπου.Ολα αυτά που πουλάνε είναι 1,20μ και δεν βολεύουν.
×
×
  • Create New...