Jump to content

akisarts

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by akisarts

  1. Καλημέρα παιδια. Μήπως μπορείτε να προτείνετε καποια bluetooth ακουστικά συμβατά για την συσκευή μας?Έχω το i-Tech Clip V,το βρίσκει κανονικά, αλλά εχω πρόβλημα με τον θόρυβο.(Πολύ έντονο.Ούτε δυο γραμμές πιο χαμηλά μπορώ να μιλήσω,σβήνει μόνο του όποτε θέλει κτλ.) Δοκίμασα ένα sony ericsson, αλλά δεν το βρίσκει σαν συσκευή κάν. Μπορέι κάποιος να περιγράψει την διαδικασία σύνδεσης bluetooth ακουστικού από την αρχή? Ευχαριστώ και πάλι καλημέρα..
  2. Καλημέρα σε όλους. Έχω το εξής πρόβλημα.. Ενώ στην αρχή το HandsFree λειτουργούσε κανονικά, τώρα κάνει τα δικά του. Το κουμπί αποδοχής κλήσης (μικρό ασημένιο επάνω στο HandsFree) δέν λειτουργεί.Όταν χτυπάει το τηλ. και είναι συνδεδεμένα τα ακουστικά, δέν ακούγεται ήχος και δεν υπάρχει στην οθόνη η ένδειξη των ακουστικών. Παρ'όλα αυτά όταν αντιληφθώ ότι χτυπάει το τηλ. και κάνω αποδοχή κλήσης από τη συσκευή, τα ακουστικά ακούγονται κανονικά.Και το ραδιόφωνο ακούγεται κανονικά. Μήπως πάτησα κάτι και δεν το κατάλαβα?
  3. Καλημέρα σε όλους. Έχω το εξής πρόβλημα.. Ενώ στην αρχή το HandsFree λειτουργούσε κανονικά, τώρα κάνει τα δικά του. Το κουμπί αποδοχής κλήσης (μικρό ασημένιο επάνω στο HandsFree) δέν λειτουργεί.Όταν χτυπάει το τηλ. και είναι συνδεδεμένα τα ακουστικά, δέν ακούγεται ήχος και δεν υπάρχει η ένδειξη στην οθόνη των ακουστικών. Παρ'όλα αυτά όταν αντιληφθώ ότι χτυπάει το τηλ. και κάνω αποδοχή κλήσης από τη συσκευή, τα ακουστικά ακούγονται κανονικά.Και το ραδιόφωνο ακούγεται κανονικά. Μήπως πάτησα κάτι και δεν το κατάλαβα?
  4. Keltona, lagoudaki Ευχαριστώ πολύ. Φίλε Athanaso77, θα σε προσλαβω για αγχολυτικό! Πιο πολύ αγχώνομαι να μην τρέχω σε κανένα service.Αυτά τα γνωστά τα πήγαινε-έλα.. Ακολούθησα τα βήματά σου, όντως το εγκατέστησα και άφησα ενεργό μονο το MMS. Τώρα μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος?Δεν χρεώνομαι?
  5. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Μου έχει κατεβάσει ένα φάκελο με τα αρχεία 0CAB15FO.001, 00NODATA.000 και setup.xml. Αυτά είναι τα σωστά? Πως μπορώ να τα εγκαταστήσω? (είμαι τελείως άσχετος σας λέω!) Ευχαριστώ και πάλι.
  6. Γεια σας παιδιά.Πρώτη φορά στο forum, πρώτη φορά κάτοχος ppc. Έχω εδώ και 2 μέρες το x600 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Στην λειτουργία με τον καιρό, παρατήρησα ότι ανανεώνεται μόνο του (δηλαδή με χρεώνει). Ενώ έχω απενεργοποιημένη την αυτόματη ανανέση και το GPRS.Τι μπορεί να συμβαίνει? Γενικά πώς μπορώ να ελέγξω πότε κάποιο πρόγραμμα θα μπαίνει στο δίκτυο και πότε όχι ή καλύτερα πως μπορώ να είμαι σίγουρος ότι δεν χρεώνομαι απο κάποια υπηρεσία?. Όλεs οι ενδείξεις για το δίκτυο είναι κλειστές και αυτό συνεχίζει και ανανεώνει (κλειστά επίσης wifi, bluetooth.Το μόνο ενεργό είναι το GSM). Ευχαριστώ και καλημέρα σε όλους.
×
×
  • Create New...