Jump to content

softice

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About softice

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

softice's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πάντως παιδιά όποιος ακούει για ταχύτητες 3,6mbps και 7,2mbps και νομίζει ότι θα είναι σφαίρα το Internet κάνει λάθος. Να ξέρετε ότι μια απλή 1024/256 adsl είναι πολύ καλύτερη στο surfing από οποιοδήποτε πακέτο adsm και χωρίς ογκοχρεώσεις και όρια. Και φυσικά πιο φτηνή. Οι λόγοι που θα προτιμήσει κάποιος το adsm είναι η φορητότητα (με ένα laptop έχεις νετ παντού) και αν δεν έχει adsl στην περιοχή του, αλλά έχει σήμα 3g όπως γινόταν σε μένα τους τελευταίους 4 μήνες που ήρθα στο καινούργιο σπίτι (σχεδόν επαρχία). Δεν βρίσκω άλλο λόγο να θέλει να βάλει κάποιος μια πανάκριβη και ασταθής υπηρεσία. Γι αυτό προσοχή.
  2. Αν η συσκευή φτιάχνει ένα εικονικό drive κάθε φορά που την συνδέεις, κάνε ένα explore μέσα στο drive και δες τι έχει στην rom. Αν έχει το "mobile connect" κάπου κάνε το Install και στα network connection settings βάλε Number *99# και στα APN and additional settings: gint.b-online.gr Αν δεν υπάρχει το Mobile connect δοκίμασε να το βρεις και να το κατεβάσεις από κάπου. Εγώ αυτό χρησιμοποιώ πάντα γιατί ανά πάσα στιγμή βλέπω στο volume statistics την κίνηση που έχω κάνει χωρίς να χάνει gb's. Τον περασμένο μήνα μου έδειχνε 26gb download/upload και ο λογαριασμός της wind έδειχνε το ίδιο. edit: Τώρα είδα ότι ο Petros the Great σου δίνει link για το mobile connect, οπότε κατέβαστο και όρμα.
  3. Δοκίμασες να αλλάξεις την ανάλυση των windows; Το mobile connect που είναι στην rom του huawei δουλεύει κανονικά τουλάχιστον; Αν δουλεύει δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος για να προτιμήσεις το "Wind Hellas connection manager"
  4. Εγώ μάλλον σας αποχαιρετάω. Έφτασε ο πολιτισμός στην περιοχή μου(adsl) Μετά από τόσους μήνες με το adsm ρίχνω μαύρη πέτρα :)
  5. Δεν μπορώ να σου πω τι θα κάνεις. Το σίγουρο είναι ότι βρίσκουν ευκαιρία με τα ψιλά γράμματα στα συμβόλαια και παίρνουν αέρα λεφτά. Από που κι ως που τα 500mb (ακόμη και αν τα έκανες) κοστίζουν 300 ευρώ την στιγμή που το Non stop με τα 30gb έχει 49 ευρώ; Αποφάσισαν να χρεώνουν με το kb μόνο και μόνο για να τα παίρνουν από τέτοιες περιπτώσεις χωρίς να προσφέρουν τίποτα στην ουσία. Και με το megabyte να χρεώσουν πάλι κερδισμένοι θα είναι αλλά η απληστία δεν έχει όρια όταν δεν υπάρχουν νόμοι και κανόνες. Είναι ικανοί να σου ζητήσουν 1000 ευρώ την στιγμή που το bandwitch που ξόδεψες δεν τους κοστίσει ούτε μισό. Προσωπικά είμαι εγκλωβισμένος επειδή στην περιοχή μου δεν έχει adsl και μόνο η wind και η vodafone έχουν σήμα 3g αλλά η vodafone δεν έχει κάποιο αξιόλογο πακέτο για χρήση internet. Αν μπορούσες να πας στο "απεριόριστο" πακέτο των 30gb θα ήταν μια λύση. Ακριβή μεν αλλά κατεβάζοντας 25gb το μήνα θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για υπερβολικές χρεώσεις. Αυτό κάνω εγώ και μου βγαίνει 55 ευρώ το μήνα...με λίγα λόγια σα να πληρώνω 2 adsl των 24mbps
  6. Η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον. Το internet χάνετε ακόμα και όταν δεν μένει ανενεργό. Κόβονται και τα downloads τώρα. Απλά απαράδεκτο για μια πολυδιαφημισμένη υπηρεσία. Με λίγα λόγια όσοι σκέφτονται να βάλουν adsm ας το ξεχάσουν...τουλάχιστον μέχρι να διορθώσουν το δίκτυο.
  7. Να σαι καλά που με γλίτωσες...Σκεφτόμουν να πάρω το router w21 μήπως και διορθωθεί η κατάσταση, αλλά αφού σου κάνει τα ίδια...
  8. Το έχει προσέξει κανένας άλλος η μόνο σε μένα συμβαίνει; Μετά απο αδράνεια του δικτυου, δηλαδή όταν δεν κατεβάζω τίποτα, το σήμα απο HSDPA γίνετε UMTS και πλέον δεν έχω internet. Καμιά φορά κρατάει μισό λεπτό, καμιά φορά πολύ περισσότερο και είναι πολύ σπαστικό όταν σερφάρω. Αν όμως δεν υπάρχει αυτή η αδράνεια, δηλαδή αν έχω ένα download στο background τότε δεν χάνει το δίκτυο HSDPA και όλα δουλεύουν καλά. Εχω δοκιμάσει ότι ρύθμιση υπάρχει και δεν έχω καταφέρει τίποτα. Οταν είχα κάνει το firmware upgrade είχε στρώσει για ένα διάστημα αλλά μετά απο λίγες μέρες ξανάρχισε τα ίδια. Η μπακάλικη λύση που βρήκα είναι να ξεκινάω ένα download και με το net limiter να το ορίζω σε μέγιστη ταχύτητα 1kb. Με αυτόν τον τρόπο είμαι συνέχεια στο HSDPA αφού δεν υπάρχει αδράνεια της σύνδεσης. Αν έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα και βρήκε λύση θα ήμουν ευγνώμων αν την αναφέρει.
  9. Ηρθε ο πρώτος αναλυτικός λογαριασμός της Wind. 5-6 φάκελοι παραφουσκωμένοι με 116!? σελίδες που δείχνουν ολη την κίνηση που έγινε για να μας πουν οτι ο ογκος ήταν 26gb και η χρέωση 0.... Τέλος πάντων...νομίζω οτι βρήκα τον τρόπο να μην χάνετε η σύνδεση Θα το τσεκάρω μερικές μέρες ακόμα και θα επανέλθω με λεπτομέρειες.
  10. Αν έχεις κινητό 3g ζήτησε να σου δώσουν μια άδεια κάρτα wind να δεις αν έχεις καλό σήμα. Αυτό μου το πρότειναν στην Wind Περαίας όταν έκανα ερώτηση για την κάλυψη δυκτίου 3g αλλά επειδή δεν έχω 3g κινητό, πήρα το πακέτο στα τυφλά. Τελικά στάθηκα τυχερός αφου έχω 5 γραμμές σήμα.
  11. Εγώ πάντως έχω εδω και ένα μήνα wide 22" και την παλιά μου 19" tft ουτε να την φτύσω δεν θέλω. Οποιος μπορεί ας προχωρήσει στην αγορά wide απο τώρα και δεν θα το μετανιώσει. Και sorry για το off topic :X
  12. Με το Ε220 δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα. Τα downloads είναι γύρω στα 60-100kb/s ενω κάποιες πρωινές ώρες βλέπω μέχρι και 160kb/s. Αγόρασα και μια προέκταση usb 5 μέτρα, βγάζω το μοντεμάκι έξω απο το παράθυρο και παίρνω σήμα 5 γραμμές :)
  13. Το Outlook express γενικά παίζει καλά με το gmail μου. Στέλνει, λαμβάνει κανονικά. Απλά η wind δεν σου δίνει email account! Και δυστυχώς δεν δουλεύουν τα newsgroups.
  14. Ευχάριστα νέα. Μετά απο firmware αναβάθμιση που έκανα στο usb modem, δείχνει πλέον να κλειδώνει καλύτερα στο δίκτυο HSDPA και να έχουν σταματήσει τα ενοχλητικά blackout. To tooltip τώρα δείχνει 7.2mbps αλλα αυτό είναι εικονικό. Οι ταχύτητες είναι περίπου στο 1mbps με 4 γραμμές 3g. Το αρχείο αναβάθμισης είναι στο site της Wind για όποιον ενδιαφέρεται. http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1516
  15. Πάντως εδω και μια εβδομάδα στην περιοχή μου έχω απαράδεκτες ταχύτητες. Ενω στις αρχές ξεπερνούσα το 1mbit με σήμα 3g 2-4 μπάρες, τώρα με το ζόρι πιάνω τα 300kbps με πιό συνηθισμένη την ταχύτητα 100kbps ενώ έχει και συχνά διαστήματα που νεκρώνει το μοντεμ τελείως χωρίς να στέλνει και να παίρνει data και δεν είναι μόνο τις ώρες αιχμής. Ελπίζω να είναι κάτι προσωρινό και να μην έβαλαν κανένα κόφτη...
×
×
  • Create New...