Jump to content

eva_bitch

Members
  • Δημοσιεύσεις

    54
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by eva_bitch

  1. Συμφωνώ. Αν δεν γουστάρεις, δεν ασχολείσαι καθόλου. Ερεύνησε λίγο το ζήτημα - αν ασχολείται μαζί σου όντως, έστω και από μακρυά -στην καφετέρια όπως είπες. Μπορεί απλώς να της λένε μ@#$κίες οι φίλοι της.

    sumfwnw................

  2. Δεν ειπα εγω οτι ειναι στημενο, ειπα καποιον τροπο για να "Στηθει". Δηλαδη παμε εμεις σαν ζευγαρι, παιρνουμε κι αλλους δυο απο'δω μεσα και παιζουμε. Αν με ρωτησει εμενα "Αγαπας πραγματικα την eva" κι εγω απαντησω οχι, θα ειναι αληθεια αφου δεν σε ξερω! εσενα δεν θα σε πειραξουν οι απαντησεις μου οποτε στο τελος θα μας μεινει η εμπειρια και τα κερδισμενα λεφτα/4!

    nai....swsto......alla mpa...dn nomizw..tespa problima tous..:!::!:

  3. αν θυμαμαι καλα η διαδικασια εχει ως εξης:

    1) πανε οι παικτες και δινουν ενα "Βιογραφικο"

    2) συντασσονται 50 ερωτησεις και συνδεουν τους παικτες στο μηχανημα

    3)Τους κανουν τις ερωτησεις και καταγραφουν τις απαντησεις τους

    4) διαλεγουν 20 ερωτησεις και τις κανουν στο παιχνιδι. Ο παικτης δεν ξερει ποιες απο τις 50 θα του κανουν.

    ayto akribws ginetai,

    auto shmainei oti einai sthmeno??mpa dn to nomizw.....:!::!::!:(einai 21 erwthseis,oxi 20)

  4. Κοίταξε, επίσης θα μπορούσα εγώ να βρω μια κοπέλα, π.χ. Την Σοφία (tokio_Hotel) που της αρέσει κιόλας να πάει όπως λέει, που δεν την ξέρω να πούμε ότι είμαστε ζευγάρι και να μοιραστούμε TA λεφτά. Ότι και να πω ΔEN θα την πειράξει αφού ΔEN γνωριζόμαστε στην πραγματικότητα. "Την αγαπας?" "Οχι" "Αληθεια λες"

    "Την εχεις απατησει ποτε?" "Ναι" "Αληθεια λες" και να προσποιειται οτι την πειραζει και στο τελος να παρουμε και 100000€ και γεια σας!

    ti lete re paidia????afou oi pektes 3eroun tis erwthseis efoson pernane apo ena mhxanhma''palmografima''...dn nomizw..........:!::!::!::!:

  5. Δηλαδη ερχετε ενας του παιζει ενα πακετο και αντι να σηκωθει ο emo να του τραβηξει 5-6 κανει την παρθενοπιπιτσα!!! :ninja::ninja:

     

    Εεε γι' αυτο τους κοροιδευουν....:!::!:

    οχι!!!αναλογα τον χαρακτηρα.Μερικοι αντιδρουν αλλοι οχι!!!!!!!

  6. :ninja::ninja::ninja:Παντως εγω δεν συμφωνω με οσους λενε οτι /επειδη ανηκουν σε καποια συμμορια σημαινει οτι ειναι τα ''χειροτερα''παιδια/αυτο δεν ισχυει γιατι κ αυτοι ανθρωποι ειναι αλλα περισσοτερο ''επιθετικοι'' και θυμωμενοι με την 'κοινωνια' την 'οικογενεια'τους και γενικα με τα παντα!Δεν τους υποστηριζω για αυτα που κανουν απλως προσπαθω να μπω στην θεση τους!!!!:ninja::ninja::ninja:
  7. Δεν ξέρω, πάνε αιώνες που τελειωσα το σχολειo, αλλα θυμάμαι στο λύκειο ας πούμε οι πιο πολλές γκόμενες με τους διαφορους (αληθινούς και ψευτο)αλητήριους νταραβεριζόντουσαν.

    αυτο ισχυει και σημερα!!!!!!!

  8. δεν ειναι δυνατον! υπαρχουν κοριτσια που εντυπωσιαζονται απο τετοιου ειδους ενεργειες???!!!!:wacko::blink:

    εννοειται πως υπαρχουν τετοια κοριτσια....

  9. Μήπως αυτές τις μ****ς τις λένε τα αγοράκια μπας και το παίξουν μάγκες και νομίζουν ότι έτσι ρίξουν καμια μικρούλα;

    μπα δεν νομιζω!!!!!!!!!

  10. τελικα για τι ειδους συμμοριες μιλατε;;

     

    εβα σκυλα, "λοιπον απ'οσο γνωριζω υπαρχουν διαφορες ομαδες οι οποιες καταστρεφουν καταστηματα,περιπολικα,ερχονται σε συγκρουση με αλλες ομαδες,μπλεκονται σε πορειες,και σε ακραιες καταστασεις μαχαιρωνουν(συνηθως αλλοδαπους)και πολλα αλλα!!!",αυτο που αναφερεςις δεν νομιζω να ειναι συχνο φαινομενο.δλδ περα απο τους χρυσαυγιτες και κατι αναρχικους δεν νομιζω να υπαρχουν πολλες αλλες.

    εκτος αν εννοεις τα κλασικα κ%λ%παιδα που το παιζουν νταηδες της γειτονιας και σπανε κανα ποτηρι σε τσαμπουκαδες..που εδω που τα λεμε αυτοι ειναι οι μεγαλυτερες κοτες απο ολους.

    ευχαριστω για το ''σκυλα''κ ομως αυτα ειναι συχνα φαινομενα συγκεκριμενα στην ''αθηνα''!!!!!!!!!!

×
×
  • Create New...