Jump to content

DEEPSPACE

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by DEEPSPACE

  1. Παιδία τελικά υπάρχει κάποιο link για την ROM του Ιταλού γιατί τα link που είδα δεν οδηγούν πουθενά????
  2. Γεια σας. Έχω το κινητό εδώ και 5 μήνες και έχω ένα πρόβλημα με το δίκτυο (Vodafone) του τηλεφώνου. Το έχω ρυθμίσει για να κάνει χρήση αποκλειστικά και μόνο του 2G για να μην τρώει μπαταρία. Όμως έχω παρατηρήσει ότι μερικές φορές μάλλον χάνει την σύνδεση με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας παρ’ ότι η κεραία δείχνει να έχει σήμα. Για την ακρίβεια πατώ το call για κάποιο αριθμό τηλεφώνου αλλά αυτό δεν καλεί. Επίσης μου έρχεται μήνυμα απο την εταιρεία ότι με κάλεσαν φίλοι μου και δεν χτύπησε το τηλέφωνο μου παρ' ότι αυτό ήταν μονίμος ανοιχτό. Παρατήρησα ότι το πρόβλημα λύνεται αν κάνω Αναζήτηση δικτύων στο κινητό μου ή αν επιλέξω κάποιο από τα δίκτυα. Το κινητό φέρει Android 2.2 χωρίς να έχω κάνει κάποια αλλαγή. Έχετε να προτύνεται κάποια λύση; Ευχαριστώ.
  3. Σε ευχαριστω παρα πολυ.

    Θα το δοκιμασω τωρα.

  4. Ναι, μου ειπαν οτι στο wind 150 το δινουν δωρεαν.
  5. Ξερετε κανενα προγραμμα για navigation με χαρτες ελλαδας που να ειναι δωρεαν????
  6. Ναι, σημερα μου το ειπαν σε καταστημα Wind. Μου φαινονται κ μενα παρα πολλα. Γι' αυτο ρωταω. Μπας κ ξερει καποιος?????????
  7. Παιδια ισχυει οτι η wind δεινει επιδοτηση 166 ευρο στο προγραμμα 150 to all με παγιο περιπου 28 ευρο?????
  8. Το κινητο στην Ελλάδα έρχερται με οθόνη AMOLED ή LCD?? Επίσης γνωρίζει κανείς αν θα μπορούσα να παραγγείλω την έκδοση με τα 5 MP κάμερα? Eyxaristw.
  9. Ροτησα στην Wind και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει αποθεμα. Ξερει κανεις ποτε θα φερουν καινουρια κομματια?
  10. Παιδια μπορει καποιος να ανεβασει πχ στο youtube ενα βιντεο που να δειχνει το gps να δουλευει με το wetravel<που απ'οτι ακουω ειναι και δωρεαν>. Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Καλο μεσημερι.
  11. Mporei na mou pei kapoios posi wra mporei na kratisei h ixografisi tou kinitou Samsung E840. Sto modelo Samsung E900 krataei mexri kai mia wra alla den mporw na vrw kapoio site sto internet pou na leei thn antistixi pliroforia gia to E840. Thanks.
×
×
  • Create New...