Jump to content

artist710

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About artist710

  • Ημ. Γέννησης 07/09/1970

artist710's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αν μπορέσει κάποιος παρακαλώ ας βοηθήσει, Βγαίνει μόνιμα αέρας στα πόδια μου. Ανάλογα με τη θερμοκρασία του αυτοκινήτου είναι ζεστός ή κρύος και λόγω του ότι το αυτοκίνητο είναι μαύρο και δεν έχω κλειστό parking, τώρα το καλοκαίρι τις περισσότερες ώρες της ημέρας το αυτοκίνητο βράζει. Το έχω πάει σε δύο εξουσιοδοτημένα και κανένας δεν βρίσκει να έχει κάτι το αυτοκίνητο. Παιδιά please help. Η κατάσταση είναι ανυπόφορη.
  2. Όχι, το επόμενο θα είναι σε 6 μήνες ή στα 20.000 χλμ, όποιο έρθει πρώτο.
  3. Μπορείς να πας σε οποιοδήποτε επίσημο συνεργείο αντιπροσωπείας. Άλλωστε δεν έχουν όλες οι εκθέσεις δικό τους συνεργείο.
  4. Καλημέρα σε όλους. Εδώ και 10 ημέρες είμαι κι εγώ κατοχός του 1.8 sport. Οι εντυπώσεις μου είναι απολύτως θετικές εκτός από την άνεση. Εμένα δεν με απασχολεί και πολύ αλλά λόγω του ότι ή γυναίκα μου είναι έγκυος και έχει παραπονεθεί μερικές φορές έχω να ρωτήσω το εξής: Αν αλλάξω τα ελαστικά με άλλα μεγαλύτερου προφίλ, δηλ αντί για 45 να βάλω 50 ή 55, θα υπάρξει κάποια διαφορά στην άνεση ή και στη συμπεριφορά του αυτοκινήτου; Η ερώτηση μπορεί να σας φανεί αστεία αλλά έχω αυτή την απορία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλές και ασφαλείς βόλτες σε όλους.
×
×
  • Create New...