Jump to content

gioujazz3902

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gioujazz3902

  1. 4.1.2 και η αρχική δεν γυρίζει.. Ίσως κάποια ρύθμιση, αν υπάρχει
  2. Γαλλικό με αναβάθμιση 4.1.2, η μπαταρία κρατάει περισσότερο. 3 μήνες χωρίς καμία παρέμβαση. Άψογο σε όλα τα επίπεδα. Ερώτηση: υπάρχει εφαρμογή με την οποία πχ να εχουμε τρεις εφαρμογές ανοικτές και να τις εν αλλάζω όπως αλλάζουμε τη home screen? Συγγνώμη για το off topic...
  3. Καλημέρα. Πιστεύω ότι τα 16GB είναι αρκετά. Προσωπικά έβαλα μία 64άρα class 10 & νιώθω σαν να έχω τον υπολογιστή μου πάντα μαζί μου. Επίσης η καλύτερη Θήκη είναι η γνήσια πολυκαρμπονική, άλλη αίσθηση. Όσο για car holder, απλά ECS K200BΕGSTD της Samsung, απίστευτο. Eρώτηση: Πώς σβήνουμε ένα Φάκελο που έχουμε δημιουργήσει; Επίσης έχει παρατηρήσει Κάποιος αν σε full Φωτεινότητα Τρέμει o Φωτισμός; Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο widget για να βλέπουμε cpu ram & disk σε αναλογική μορφή (σαν αυτό http://pcsupport.about.com/gi/o.htm?zi=1/XJ&zTi=1&sdn=pcsupport&cdn=compute&tm=17&f=00&tt=3&bt=0&bts=0&zu=http%3A//www.softpedia.com/get/Windows-Widgets/System-Utilities/CPU-Meter-III.shtml)
  4. Καλησπέρα σε όλη τη παρέα. Από το περασμένο Σάββατο κάτοχος n7100, άλλαξα κινητό μετά από 5 χρόνια, htc tytn II. Όπως καταλαβαίνετε.. ΣΟΚ.. Ακόμη ψάχνομαι.. Πρώτη φορά που έχουν περάσει 6 μέρες και ακομή μαθαίνω. Ένα πλατύ χαμόγελο μόνιμα στο πρόσωπό μου. Τι να πρωτοτονίσω.. οθόνη; μπαταρία; ταχύτητα; κάμερα; gps; ήχος; spen; Ρυθμίσεις για τα πάντα, του μιλάω και με καταλαβαίνει..! Το μόνο που θέλω να κάνω είναι root για να σβήσω κάποια apps που δεν χρειάζονται, να βάλω τις δικές μου apps επιλογές. Δυστυχώς δεν νιώθω έτοιμος, δεν θέλω να χάσω εγγύηση αν κάνω καμιά βλακεία, ακόμη διαβάζω βίβλο 2! ΥΓ Αυτό το μήνυμα είναι γραμμένο στο N7100 ..
×
×
  • Create New...