Jump to content

antoniszip

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by antoniszip

  1. Η κωδικοποίηση στο meteo.gr από το blackberry είναι εντάξει. από τί κινητό και με τι browser μπήκες? Αν μπορείς κάνε μετρήσεις σε ένα site με το opera και me to zipit (πχ. in2life.gr) και πες μου διαφορές. Ευχαριστώ
  2. το opera δεν το γνωρίζω πολύ καλά αλλά από μια γρήγορη ματιά τα βασικά πλεονεκτήματα του zipit είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνει ο χρήστης download οποιοδήποτε πρόγραμμα προτού το χρησιμοποιήσει και έχει χρήσιμα links όπως messenger. Μήπως ξέρεις αν το opera είναι συμβατό με όλα τα κινητά? :D. Υ.Γ. το opera πέραν του free trial μετά για να κατεβάσει κανείς το πρόγραμμα εκτός του ότι πρεπει να πληρώσει πιάνει και 5,6 Mb από την πολύτιμη μνήμη του κινητού.
  3. Όντως κάθε 100 kb που ανοίγει γλυτώνεις από 35 εως 65 kb ή καλύτερα 35*0,006=0,21 Euro έως 65*0,006=0,39 Euro και είναι εντελώς δωρεάν!!!
  4. Μέσω του zipit.gr εαν πάτε στο hotmail mobile και κάνετε login και ένα refresh εαν χρειαστεί ,μπαίνετε στο msn mobile χωρις Java script!:)
  5. Καλημέρα ,θα ήθελα να σας ενημερώσω για την δωρεάν λειτουργία του zipit.gr γιατί οι περισσότεροι από εσάς χρησιμοποιείτε το internet από το κινητό σας! "Γιατί να σπαταλάτε χρόνο και χρήμα προσπαθώντας να ανοίξετε σελίδες του διαδικτύου από το κινητό σας όταν μπορείτε να τις ανοίξετε πολύ πιο οικονομικά και πολύ πιο γρήγορα με τη χρήση του Zipit.gr? Οι προγραμματιστές αυτής της σελίδας έχουν λάβει υπόψη τους την ανάγκη των σύγχρονων χρηστών του διαδικτύου να έχουν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Η ιστοσελίδα έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε να συμπιέζει εικόνες και κείμενα χωρίς να αλλοιώνει την ποιότητα και φυσικά το περιεχόμενο των ιστοσελίδων. Η συμπίεση ποικίλει από ιστοσελίδα σε ιστοσελίδα με έναν μέσο όρο μεταξύ 35% και 65%. Το Zipit.gr είναι συμβατό με όλες τις μάρκες κινητής τηλεφωνίας και παρέχεται εντελώς δωρεάν σε όλους τους χρήστες. Παρέχει στους χρήστες πλήρη προστασία από υιούς καθώς εμποδίζει τα αναδυόμενα παράθυρα, τα java scripts και όλα τα αρχεία τύπου exe." Ευχαριστώ :)
×
×
  • Create New...