Jump to content

Great_Danton

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Great_Danton

  • Ημ. Γέννησης 24/11/1975

Great_Danton's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. :D με μπέρδεψες λιγάκι με αυτά που διάβασα αλλά πάνω κάτω κατάλαβα περι τείνος επρόκειτο. ευχαριστώ κύριε. καλημέρα σας. α) έκανα μια ρύθμιση στο κινητό σχετικά με τις λήψεις εφαρμογών και το ήθελε να μην δέχεται παρα μόνο με πιστοποίηση θέματος. αυτήν την εντολή την άλλαξα να δέχεται όλα τα αρχεία και έτσι πλέον κατεβάζω θέματα ( δεν ξέρω αν έκανα καλά αλλά κατα κάποιο τρόπο τώρα μπορώ να απολλαμβάνω αυτήν την υπηρεσία ). β) ούτε το κουμπί της απενεργοποίησης άκουσε ( όταν συναίβει ) απλά μόνο του έσβησε, εμφάνησε το logo Nokia με λευκή οθόνη και μετά απο λίγα δεύτερα επανήλθε στο main menu. μέχρι τώρα πάντως ευχτυχώς δεν έχει ξανακολλήσει. γειά σας κι ευχαριστώ. γ) ναι αυτό εννοώ, οκ.
  2. κύριοι καταρχάς συγνώμμη για την αλλαγή ροής της όποιας συζήτησης στο topic. δεν έχω πολύ σχέση με το φόρουμ και δη με την τεχνολογία. χαίρομαι ιδιαίτερα που μπόρεσα να εισέλθω εδώ και ελπίζω να βρω κάποιες απαντήσεις στα προβλήματα του κινητού μου. πρόσφατα με την ανανέωση του συμβολαίου πήρα το Nokia N73 ( music edition ) αλλά μου παρουσιάζει τα εξής προβλήματα: α) δεν δέχεται να φορτώσει κανένα θέμα!!!! β) κάποιες φορές κολλάει η οθόνη και για ένα λεπτό δεν '' ακούει '' σε κανένα πάτημα πλήκτρων. γ) όταν αλλάζω τα θέματα που ήδη υπάρχουν στο κινητό, φορτώνεται ανά τμήματα στην οθόνη, λες και μιλάμε για κινητό τεχνολογίας δεκαετίας '70. * έχω την ίδια κάρτα τρία χρόνια ( μπορεί και τέσσερα ), να φταίει αυτό; όμως όταν αλλάζω την κάρτα μου με την καινούρια που δείνετε με το νέο κινήτο επίσης δεν φορτώνεται το θέμα που κατεβάζω στον υπολογιστή απο το επίσημο σάιτ της Νόκια και εμφανίζει το μήνυμα οτι '' παρουσιάστηκε σφάλμα πιστοποιητικού ΄΄. γνωρίζει κάποιος που θα βρω αξιόπιστα θέματα;??? ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανέχεια και τις γνώμες σας κύριοι.
  3. καλησπέρα. μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. μου έκλεψαν το κινητό μου Sony ericsson K790a me web shot 3,2 megapixels. γνωρίζει κανείς να μου πει αν η τεχνολογία του είναι τέτοια που μπορεί να ανιχνευτεί μέσω δορυφόρου; ή με κάποιον άλλον τρόπο; ευχαριστώ εκ των πρωτέρον.
×
×
  • Create New...