Jump to content

pizou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pizou

  • Ημ. Γέννησης 13/09/1978

pizou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Όταν αγόρασα το laptop (καινούριο) το ζήτησα επίτηδες με XP Proffesional αλλά στο κατάστημα που πήγα δεν είχε κανένα κι έτσι το έκανα παραγγελία. Πολλές φορές λοιπόν ενώ μου βγάζει μήνυμα οτι υπάρχουν έτοιμες ενημερώσεις, όταν επιλέγω να τις κατεβάσω μου βγάζει μήνυμα λάθους προφανώς γιατι τα windows είναι σπασμένα. Λέτε λοιπόν οτι δεν θα μπορέσω να εγκαταστήσω το MapLoader στον υπολογιστή μου γι αυτό το λόγο???
  2. Φίλε Itchrist86 προσπάθησα να εγκαταστήσω το framework από το link που μου έδωσες αλλά και πάλι διακόπηκε η εγκατάσταση πριν ολοκληρωθεί. Στην αναφορά σφάλματος αναφέρει κάτι κινέζικα με τα οποία δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Μήπως θα έπρεπε να έχω και κάτι άλλο ήδη εγκατεστημένο για να προχωρήσει η εγκατάσταση? Σ'ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σου.
  3. Καλημέρα σας φίλοι/ες. Πρόσφατα έγινα κάτοχος ενός Nokia Ν95. To περίμενα καιρό για να είμαι ειλικρινής γιατί είμαι από αυτούς που τα θέλουν όλα σε ένα και όχι να κουβαλάω μαζί μου 100 διαφορετικές συσκευές για να τα έχω όλα. Ακριβό βέβαια αλλά θέλω να πιστεύω οτι τα αξίζει τα λεφτά του (και περιμένω και τις απόψεις περί αυτού). Το πρόβλημά μου είναι με το GPS και σας παρακαλώ να μου δώσετε τα φώτα σας. Πήγα στο site της Nokia και κατέβασα την εφαρμογή του MapLoader (ακολουθώντας τις οδηγίες που βρήκα εδώ στην ανάλυση της συσκευής μου) προκειμένου να μπορέσω να κατεβάσω από το Internet τους χάρτες και όχι να τους χρεωθώ. Ωστόσο κατά την εκτέλεση της εγκατάστασης και όταν αυτή έχει τελειώσει το downloading των απαραίτητων αρχείων μου λέει οτι κάνει εγκατάσταση το Microsoft.Net framework αλλά δεν την ολοκληρώνει για αδιευκρίνιστους λόγους (μου βγάζει μήνυμα οτι η εγκατάσταση δεν ολοκληρώθηκε και ο wizard κλείνει). Σας παρακαλώ λοιπόν να μου πείτε το πως θα ολοκληρώσω την εγκατάσταση (και κάποιο άλλο link αν έχετε στα υπόψην ίσως βοηθήσει) και τι πρέπει να κάνω από εκεί και πέρα. Δεν με ενδιαφέρουν άλλοι χάρτες πλην της χώρας μας αφού ταξίδια στο εξωτερικό κάνω σπάνια. Σας ευχαριστώ θερμά για τον χρόνο σας. Να είστε όλοι καλά
×
×
  • Create New...