Jump to content

oneiro

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About oneiro

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

oneiro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Φιλοι μου καλησπέρα , Εχω στο γραφείο διάφορες υποθέσεις που χειρίζομαι (σε φακελους η κάθε μία) και επειδή έχω χάσει την μπάλα ,ψάχνω ένα προγραμμα με τις παρακάτω δυνατότητες : 1. Να καταχωρώ την κάθε υπόθεση και την εξέλιξη της , να βαζω σημειώσεις , τηλεφωνα , ότι μπορω τελοσπάντων 2. Να κανω αναζητηση μετα των υποθέσεων. 3. Να έχει πχ υπενθυμίσεις 4. Να είναι δωρεάν αν γίνεται….. Προσπαθώ να βρώ αλλα εχω χαθεί λιγο..οποιος ξέρει κάτι σχετικό ας βοηθήσει.Ευχαριστώ!
  2. υπαρχει τροπος να μαθαινω το υπολοιπο του χρονου ομιλιας μου? ευχαριστώ
  3. Τελικα ρε παιδια εχετε δει διαφορα μεγαλη σε λειτουργικοτητα και ταχυτητα? ειχα και εγω Ε71 (και μου το κλεψανε ) και τωρα ειτε θα παρω το ιδιο ειτε το Ε72... αλλα εχω μπερδευτει λιγο τι αξιζει και τι οχι..
  4. frastgr αν κανω απλα remove την εφαρμογη το ιδιο δεν ειναι ?
  5. Παντως με το νεο firmware 400 εχει γινει αρκετα βαρυ το κινητο καμια σχεση με το παλιο (300). Δεν ξερω τι εντυπωσεις εχετε οι υπολοιποι , αλλα πραγματικα μετανοιωσα για υτη την αναβαθμιση (χωρις δυνατοτητα επιστροφης πισω)! το κινητο εχει ελαχιστες εφαρμογες πανω (τα..απολυτος απαραιτητα). κ μπορω να πω οτι τρωει και αρκετα κολληματα ειδικα αν το ζορισεις λιγο...εφυγε!
  6. Ρε παιδες μια βοηθεια ..εχω σεταρει 3 account voip με default το ενα.. πως θα γινει..καθε φορα που συνδεομαι με καποιο wifi hotspot να κανουν αυτοματα register (το εχω βαλει στο always) αλλα ΧΩΡΙΣ να πηγαινω καθε φορα να τους αλλαζω το default access point σε αυτο που εχω συνδεθει? (γιατι αλλιως μενει το περασμενο που ειχα συνδεθει και δεν κανουν register ) καμια ιδεα? thanks
  7. Itchrist86 thanks! εχει κανει κανεις register se οποιοδηποτε voip provider , με το τελευταιο firmware του κινητου?(Νοεμβριου) επειδη δεν μου κανει με τιποτα..(και δοκιμασα διαφορα αccounts)!:mad:
  8. Μια γρηγορη ερωτηση ρε παιδια , τις εφαρμογες ειναι καλυτερα να τις εγκαθιστώ στην καρτα την αποσπώμενη η την εσωτερική μνημη? (αν στο μελλον παρω μεγαλυτερη μνημη π.χ 8gigabyte , μπορω να copiaρω οτι εχει η 2g sthn 8 και να παιζουν ολα μια χαρα?) Ευχαριστώ πολυ:D
  9. Εχω το εξης προβλημα..με την σουιτα της ΝΟΚΙΑ δεν μου βρισκει την τελευταια εκδοση..και ετσι παραμενω στην 300.21.012 ..μπορω να καω κατι άλλο?
  10. Σαν σταθερό χρεώνεται...αφου σταθερό πρόθεμα έχει.. Οχι δεν υπαρχει κάποιος που να δίνει απεριόριστα κινητά. Ναι το nonoh.net είναι το φτηνότερο.
  11. Γνωρίζει κανεις να μου πει αν το Ε65 εχει ηχογράφηση?(οχι μονο τηλεφωνικών συνδιαλέξεων αλλα και μιας συνομιλιας που γινεται σε καποιο χώρο..) και ποσα λεπτα? αναλογα με την κάρτα που βαζεις μεσα? (αν ειναι και μαγνητόφωνο με λιγα λογια..) ευχαριστώ!:D
×
×
  • Create New...