Jump to content

mariaki_1990

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mariaki_1990

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

mariaki_1990's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. σε ευχαριστω! Τελικα εχω 4.3.5 απ'οτι ειδα οποτε πρεπει να περιμενω μαλλον.. ξερεις κανεναν που να το εχει κανει οντως αυτο με την gevey? δουλευει? Υπαρχει αλλος τροπος μεσω jailbreak και μετα ultrasnow? Ή δεν θα κανει δουλεια??
  2. ναι παιδια εχω και γω το ιδιο προβλημα! μπορει να γινει κατι ή μονο για μουσικη θα το χω??? Αφου υπαρχει για 04.10.01, τι πρεπει να κανω???
  3. αν σου ειναι ευκολο στειλτο κ σε μενα φιλε μου γιατι ακομα με παιδευει το gps
  4. καλησπερα να ρωτησω κατι? υπαρχει εκδοση των the sims 2 για ομνια?? ειμαι τρελλη γιαυτο το παιχνιδι κ αναρωτιεμαι αν μπορω να το εχω παντου!! ευχαριστω...
  5. βασικα δε πειραζει το εφτιαξα... το πρωτο ηταν αρκετο.. δε σβηστηκαν αυτα της ρομ αλλα δε με πολυπειραζει... ευχαριστω πολυ για την βοηθεια... αα κ κατι τελευταιο εχει κανεις να μ προτεινει κανενα καλο ελληνικο πληκτρολογιο που να εχει καπως μεγαλα γραμματα?
  6. οχι γιατι δεν ξερω πιο ειναι το send + end button που λεει, εκανα μονο το πρωτο
  7. λοιπον οκ το ξερω οτι καποιος θα με βρισει που δεν εψαξα 500 σελιδες για να απαντησω στην απορια μου αλλα θα το τολμησω να ρωτησω... πηρα ενα omnia απο εναν κυριο ο οποιος ειχε εγκαταστησει διαφορα... τωρα λοιπον δημιουργειται προβλημα με το activesynk, η μνημη εχει χωριστει κατα καποιο τροπο στα δυο και διαφορα βασικα οποτε η κατασταση εχει γινει χαοτικη ... Αποφασισα να κανω φορματ λοιπον οσο δεν εχω πολλα αρχεια μεσα... Θα μπορουσε καποιος να μου πει τη διαδικσια? Δλδ πως κανουμε φορματ, που θα βρω τα wm6.1 και γενικα πως ερχεται η συσκευη στην κατασταση <οπως την γεννησε η μανα της!!!> ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ Κ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ Κ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
×
×
  • Create New...